Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf takım için makine araştırması

SinanSinan

Aktif Üye
Boğazda ağar kurşun ile atçek yapacaksam 4:3 devri geçme. Diğer türlü çok yorulursun ve aşırı güç uygulaman gerek. ;)
okan merhaba, devir oranlarını düşük tutmaya çalıştım listeyi yaparken. listedeki enfazla oran 5.0:1.. 4.3:1 ile arasında bukadar hissedilebilecek fark varmıdır?

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
saydıklarından yola çıkarak yazdım yazdıklarının hepsi elimden geçti sınıfı geçemedi raw2 65 yazdıklarımda tek , öbürleri iş görmezmi hepsi görür ama garanti ve uzun dönem kullanmaksa raw da raw

fatihh

Üye
bunu kullanıyorum, memnunum, fiyatı zamlanmış 500tl ye çıkmış, 350 tl civarı bulursanız değerlendirmenizi tavsiyederim.

PENN Affinity AF7000
Devir Oranı : 4.2:1
Ağırlık : 642
Misina Kapasitesi: 0.18/270 m
Rulman : 9+1
Max Drag : 9 KG

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
ben hem ryobi ap 8000 var hemde okuma raw 2 65 hafiflik istersen ryobir 10kg drası var raw 65 23kg darası var yanlız ryobiden ağırdır ikiside güzel makina derim ikisinde birini tercih et derim

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Sinan merhaba. Surf makinenin yanısıra eğer kamış da arıyor isen seni az evvel gördüğüm bir sıcak fırsattan haberdar etmek isterim. LINEAEFFE EXTREME CAST 440 + V SYSTEM V65a Makina 15+1BB - Balıkçılık Doğa Sporları İçin Spor Malzemeleri sahibinden.com'da - 153474020 Satıcıyı tanımıyorum ama fotoğraflardan anladığım kadarıyla ürünler temiz görünüyor. Kamışı bilmiyorum, kullanmadım ama fiyatına ve yorumlarına bakınca pek yabana atılacak bir surf kamış değil gibi. Makineye gelince; bir süredir kullanıyorum. Okuma markasının üst segment ürünlerinden diyebilirim. 15+1 seramik bilyası ve fiyatına da yansıyan kalitesi sanıyorum benim gibi diğer kullanıcılarını da memnun ediyordur. satan arkadaş üsküdar'da, eğer yakınsan kendin görebilirsin ürünleri. Fiyatı da gerçekten sımsıcak denilecek türden tutmuş arkadaş. Her ne takım kurarsan kur hayırlı uğurlu olsun, her zaman rastgelsin...

SinanSinan

Aktif Üye
Sinan merhaba. Surf makinenin yanısıra eğer kamış da arıyor isen seni az evvel gördüğüm bir sıcak fırsattan haberdar etmek isterim. LINEAEFFE EXTREME CAST 440 + V SYSTEM V65a Makina 15+1BB - Balıkçılık Doğa Sporları İçin Spor Malzemeleri sahibinden.com'da - 153474020 Satıcıyı tanımıyorum ama fotoğraflardan anladığım kadarıyla ürünler temiz görünüyor. Kamışı bilmiyorum, kullanmadım ama fiyatına ve yorumlarına bakınca pek yabana atılacak bir surf kamış değil gibi. Makineye gelince; bir süredir kullanıyorum. Okuma markasının üst segment ürünlerinden diyebilirim. 15+1 seramik bilyası ve fiyatına da yansıyan kalitesi sanıyorum benim gibi diğer kullanıcılarını da memnun ediyordur. satan arkadaş üsküdar'da, eğer yakınsan kendin görebilirsin ürünleri. Fiyatı da gerçekten sımsıcak denilecek türden tutmuş arkadaş. Her ne takım kurarsan kur hayırlı uğurlu olsun, her zaman rastgelsin...
teşekkür ederim, aslında listeyi tamamlıyim kamış içinde bi konu açacaktım :)

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Rica ederim Sinan, bence gecikmeden ara istersen o arkadaşı ;)

SinanSinan

Aktif Üye
makine baya güzel bi ürüne benziyor daha önce incelemediğim bir model. geri salma mekanizması yokmuş ve sanırım kol katlanabilir değilmiş. sıkıntı olurmu acaba?

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Benim kanaatim; sıkıntı aksine avantajları ve getirisi olur. O makineyi kullanamayacağın pek bir alan yok sanıyorum. Teknede derin suda bir av esnasında oltana binecek iri bir balık sana o makineyi aldığına şükrettirecektir ;) Jig makinelerinin geri dönüş mekanizması olmaz, olmaz ki trofe dediğimiz iri balıklarla iyi mücadele edebilsin. Makinenin sarım telini açarak bedeni istediğin uzunluğa getirip sonra tekrar kapayabilirsin, bunun seni pek yoracağını zannetmiyorum. Ayrıca araştırmasını yapmış ve konuya yazmış olduğun makinelerin hepsinden üstün bir cihaz. Kullanıyor olmasam bu kadar emin konuşmazdım. Ömür boyu garanti olayını da unutmamak gerekir elbette ;)