Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardeşim ben 4:9 devirli wincast 5000ld mi sırf bu yüzden saatım şimdi 3:9 a geçtim yağ gibi maaşallahokan merhaba, devir oranlarını düşük tutmaya çalıştım listeyi yaparken. listedeki enfazla oran 5.0:1.. 4.3:1 ile arasında bukadar hissedilebilecek fark varmıdır?
aslında başilarda buda listedeydi ama shimano için yedekparça servis sıkıntısı olduğunu biçok yerde okudum duydum. oyüzden çıkardım listeden. tekrar mı eklesemShimano spheros 8000pg şuan spotbalıkta indirim var bence bu aleti gözden geçir, ben kullanmıştım harika makine.
şu ağırlık büyük dert. ismi pek bilenmeyen bi markanın surf makinesi var elimde senelerdir tık demeden çalışır ama 750 gren blue hawk kullaniyorum memnunum ama acuk ağırdır. Tank gibidir.
O zaman Ryobi kötü bir seçenek değil, hem hafif hem de dayanıklı. Model konusunda birşey diyemem ama sadece neredeyse tüm modelleri kalıp olarak aynıdır. Sadece bilya farkları vardır. Hangisi hoşuna giderseşu ağırlık büyük dert. ismi pek bilenmeyen bi markanın surf makinesi var elimde senelerdir tık demeden çalışır ama 750 grkas yaptım sayesinde
![]()