Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf takım için misina

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kullandığım kamış shimano alıvıo 100 gram atarli biraz yumuşak küçük vuruşları hissedebilmek için sert misina kullanmalıyım ama atışlarda hafızası olmamalı nasıl bir malzeme edinmeliyim

ycan

Üye
Adı
Yalın CAN
Trabbucoyu İstoçta Özkurt av getiriyor aşağıda linkini veriyorum, bende memnunum trabbuconun misinalarından. Surf takım kullanmıyorum ama normal takımda süper iso modelini çok beğendim, spin takımdada spining misinaları güzel misina, saygılar.

http://www.ozkurtav.com/asp/group/13/TRABUCCO-MISINA

idincer

Yeni Üye
Adı
ismail dinçer
Bende birçok misinayı denedim ama inanın japon gurubunda sure-catch'in hi-tensile fluora carbonundan daha sağlam,daha akışkan,gam yapmayan ve düğüm tutan modelini daha bulamadım ..kesinlikle tavsiye edeiyorum .Çok da ekonomik ama bence bu misina fc olduğu göz önünde bulundurulursa spin yapan at-çek'çilere yada yakan mesefa canlı yemle levrek gibi kuşgucu balıklara daha uygun bir ürün gibime geliyor..uzak mesafe ve yeme odaklı mırmır,çipura veya istavrit,sarıkanat gibi su üstü balıklar için kesinlikle gri'ye yakın rengi olan ANGEL KİSS 'i daha şiddetle öneriyorum ama sarı renkli olan soft olanı kesinlikle değil ..O daha esneme kabiliyeti olduğu için sadece paragatta kendi kendine kalama verebilecek özelliği olan yorucu bir misinadır. Başka bir avda asla tavsiye etmem..Daha da ekonomik düşünürseniz bobin misinalar içerisinde kamuflaj renkli ASSO yu gerçekten tek tutarım ..O da fiyatının çok üzerinde kalitede bir misinadır.Acizhane fikirlerimdir ..Rasgele..

levrekci

Üye
Adı
mehmet gezer
sufix fuse ip misinayı şiddetle tavsiye ederim,

idincer

Yeni Üye
Adı
ismail dinçer
sufix fuse ip misinayı şiddetle tavsiye ederim,
Bencede örgü misinalar tartışmasız iyidir ama bence surf için fazla gelir derim..Tekneden atılan takımlarda derin sulardan gelen dişli,mücadeleci, kafa atan trofe balıklarda tercih edilmeli derim ..Bu konuda da tavsiyem yine acizhane sure catch in 247 metrelik 42 ytl fiyatlı modelidir. çok ama çok ekonomik ve kalitelidir..

mberkay

Aktif Üye
Adı
Muhammet Berkay ÖZYÜREK
Kan Grubu
A Rh Pozitif