Hasanizmir
Daimi Üye
- Adı
- Hasan
- Kan Grubu
- B Rh Negatif
Lineaffe kamış ve okuma 65 lik makina işimi görmez mi abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen o zaman sadece makina al bitane bitir bu işi başlangıç takımın olur surf içinDam onliner 360 kamışım var 50-100 grm atarlıgı surf avlarda kullanabilirim herhalde.almama gerek yokgalbaha
Aramıza hoş geldiniz.Merhaba.Bende izmir korfezi ve civarlar için kamış araştırıyorum.Yemli olta atacağım ve hedef balığım çipura v.b baliklar.Genelde 50.75 gr kurşun kullaniyorlar.Daha önceden hyperloop 6000 makinam var.
Okuduklarıma göre okuma carbonite tele surf kamıştan kullanicilar memnun.Alışveriş sitelerde gezinirken Shimano Vengeance Allround Telesurf 360cm 50-100 grkamışa rastladım.75-150 gr olanıda var bunun
Shimano Vengeance Allround Telesurf 360h (50-100gr) Kamış - n11.com
Kodos greenface var 360cmm 80-100 gar atarlı var birde.
Carbonite'nin dip kısmındaki tapanın çıkıp durmasindan sikayet ediyorlar genelde.Önemli degilse alablirim ve gezer halka yok.
Vengeance de bir gezer halka varmış saticiya sordum ve pek forumlarda adı geçmiyor zaten bir satıcıda var.Gezer halkayı kullanıcılar pek sevmiyor galiba.
Ben karar veremedim.50 gr kursun kullanacagim genelde.Balik vuruşlara bu kamislardan hangisi daha duyarlı acaba? 360 boy almak istiyorum daha uzunu kullanmam zor olur diye düşünüyorum.
İlginize şimdiden teşekürler.Rastgelsin
Shimanonun 50,100 gr atarını merak etmedim değil kullanan varmı? memnun mu acaba ?Merhaba.Bende izmir korfezi ve civarlar için kamış araştırıyorum.Yemli olta atacağım ve hedef balığım çipura v.b baliklar.Genelde 50.75 gr kurşun kullaniyorlar.Daha önceden hyperloop 6000 makinam var.
Okuduklarıma göre okuma carbonite tele surf kamıştan kullanicilar memnun.Alışveriş sitelerde gezinirken Shimano Vengeance Allround Telesurf 360cm 50-100 grkamışa rastladım.75-150 gr olanıda var bunun
Shimano Vengeance Allround Telesurf 360h (50-100gr) Kamış - n11.com
Kodos greenface var 360cmm 80-100 gar atarlı var birde.
Carbonite'nin dip kısmındaki tapanın çıkıp durmasindan sikayet ediyorlar genelde.Önemli degilse alablirim ve gezer halka yok.
Vengeance de bir gezer halka varmış saticiya sordum ve pek forumlarda adı geçmiyor zaten bir satıcıda var.Gezer halkayı kullanıcılar pek sevmiyor galiba.
Ben karar veremedim.50 gr kursun kullanacagim genelde.Balik vuruşlara bu kamislardan hangisi daha duyarlı acaba? 360 boy almak istiyorum daha uzunu kullanmam zor olur diye düşünüyorum.
İlginize şimdiden teşekürler.Rastgelsin