Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf takımı başlangıç tavsiyesi

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamışın ucunda 2 adet gezer yüzük var.
Uzak durun derim. Madem başlangıç diyorsunuz, daha işin başında bu hobiden soğutmasın sizi.
Kesinlikle gezer yüzüğü olmayan bir kamış bakın derim.
Her ne kadar surf kafa olmasada makina için bir şey diyemem ama sonuçta daiwa.

mennano

Yeni Üye
Adı
Mennan Sevim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamışın ucunda 2 adet gezer yüzük var.
Uzak durun derim. Madem başlangıç diyorsunuz, daha işin başında bu hobiden soğutmasın sizi.
Kesinlikle gezer yüzüğü olmayan bir kamış bakın derim.
Her ne kadar surf kafa olmasada makina için bir şey diyemem ama sonuçta daiwa.
Gezer yüzük ile problem yaşayanların olduğunu okudum haklısınız, peki en azından tavsiye edebileceğiniz marka ve seri var mıdır bu set için ?

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamışa 200 daha ayırabilirseniz, kurşun arkası avlarına uygun olarak şunu öneririm. Boğazda çok bilinen ve tutulan bir modeldir.

Makine olarak da bence Ryobi'lere bir göz atın.

Veya forumun ikinci el bölümünde az önce rastladığım şu kamış da kurşun arkası için ideal.

Son düzenleme:

LYKN

Yeni Üye
Adı
Özgür Sobay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Slm ben ankaradan yeni katılıyorum.hobidaşlara slm olsun.
Arkadaşlar genel olarak sazan avcılığı yapıyorum ve yeni kamışlara ihtiyacım var ben 3 marka sectim ve aralarında kararsız kaldım.1.si SHİMANO ALİvio ALLROUND 300 m 50-100 atarlı. 2.si OKUMA ARİA TELE SURF 390m 100-200 gr 3.sü de ALBASTAR 3234 leader 300m 100-300 gr hepsininde carbon özelliği var BOYUM 175 cm boyum var bana hangisi uyar ve shimanonun tam özelliklerini bulamadım bana yardımcı olurasanız sevinirim.ARASIRADA OLSA DENİZEDE GİDİYORUM seçimde bunuda göz önunde bulundurun.kamış alırkende en az 2 adet alacağim fiyatına göre 3 de olur .Sizin önerilerinizide öğrenmek isterim.saygılar

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dam steelpower 420cm ve ceymar 65 makine boğazda ağır işler için uygun olabilir

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bogazda kursun arkasi yapacam dersen biraz daha para biriktir okuma salina 3 parca bide ryobi ttpower al basin agrimaz hobiden sogumazsin yok ben istavrit veya yemli daha cok avlanirim dersen yuzlerce cesit var zaten ona uygun birini al gec.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Epey zaman önce Cengiz'e gidip boğaz için makine tavsiyesi istediğimde ceymar 55 önermişlerdi ve aldım. Bırak boğazı, akıntısız suda bile kendi kurşununu sararken söylendiğim oluyor. 65'liği de boğaz şartlarından uzak. Dam Steelpower da boğaza uygun değil. Evet güçlü kamış, gezer halkası da yok ancak sapı çok kısa. Yemli av için tam f/p kamışı. Boğazda kendini kanıtlamış f/p ürünlerini dikkate alın, eğer konu f/p ise tabii.

LYKN

Yeni Üye
Adı
Özgür Sobay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Epey zaman önce Cengiz'e gidip boğaz için makine tavsiyesi istediğimde ceymar 55 önermişlerdi ve aldım. Bırak boğazı, akıntısız suda bile kendi kurşununu sararken söylendiğim oluyor. 65'liği de boğaz şartlarından uzak. Dam Steelpower da boğaza uygun değil. Evet güçlü kamış, gezer halkası da yok ancak sapı çok kısa. Yemli av için tam f/p kamışı. Boğazda kendini kanıtlamış f/p ürünlerini dikkate alın, eğer konu f/p ise tabii.
Yukarıda açtığım konuyu bir inceleseniz bana bir öneride bulunsanız çok sevinirim