Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf takımı başlangıç tavsiyesi

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sürekli devamlı bir hobi olacaksa Almışken 1 kere al. Kaliteli ürün al. Acele etme

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Epey zaman önce Cengiz'e gidip boğaz için makine tavsiyesi istediğimde ceymar 55 önermişlerdi ve aldım. Bırak boğazı, akıntısız suda bile kendi kurşununu sararken söylendiğim oluyor. 65'liği de boğaz şartlarından uzak. Dam Steelpower da boğaza uygun değil. Evet güçlü kamış, gezer halkası da yok ancak sapı çok kısa. Yemli av için tam f/p kamışı. Boğazda kendini kanıtlamış f/p ürünlerini dikkate alın, eğer konu f/p ise tabii.
Çok şükür bir kişi “kral çıplak” dedi.
Okuma ceymar 20-30-40-50-60-70 neyse ne. Problemli makinalar. Evet fiyat ucuz ama işte ucuz etin yahnisi misali. Yok sonsuz garanti falan. Merada kendi kurşununu çekemeyen, merada zırt pırt kolu bacağı, dalı budağı elimde kalan, sıkıntı çıkaran makinanın garantisini ne yapayım.

Steelpower kamışın şimdi hakkını yemiyelim. Bir kaç ustamız bu kamışı ağır kurşun ile uzak atışlarda denemişler ve tam not almış. Ama o kadar. Arka sap kısa, ağır, iç fincanlar çabuk kırılıyor ( red seri ) çabuk oksitleniyor.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Slm ben ankaradan yeni katılıyorum.hobidaşlara slm olsun.
Arkadaşlar genel olarak sazan avcılığı yapıyorum ve yeni kamışlara ihtiyacım var ben 3 marka sectim ve aralarında kararsız kaldım.1.si SHİMANO ALİvio ALLROUND 300 m 50-100 atarlı. 2.si OKUMA ARİA TELE SURF 390m 100-200 gr 3.sü de ALBASTAR 3234 leader 300m 100-300 gr hepsininde carbon özelliği var BOYUM 175 cm boyum var bana hangisi uyar ve shimanonun tam özelliklerini bulamadım bana yardımcı olurasanız sevinirim.ARASIRADA OLSA DENİZEDE GİDİYORUM seçimde bunuda göz önunde bulundurun.kamış alırkende en az 2 adet alacağim fiyatına göre 3 de olur .Sizin önerilerinizide öğrenmek isterim.saygılar
Tatlı su avcılığını bilmiyorum. Ama face te gördüğüm ve okuduğum kadarı ile yazmış olduğunuz 3 kamışta tatlısu avcılığı için uygun değil.
Mesela tatlı su avcılığında gördüğüm en yüksek kurşun atarı 100-125 gram. 150 gr kurşun hiç kullanılmıyor.
Facebook ta ikinci el ve sıfır satış kurupları var. Orada bir konu açarsanız daha fazla fikir veren çıkacaktır. Satılan ürünlerin yada aranan ürünlerin %35-40 ı tatlı su için.

LYKN

Yeni Üye
Adı
Özgür Sobay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tatlı su avcılığını bilmiyorum. Ama face te gördüğüm ve okuduğum kadarı ile yazmış olduğunuz 3 kamışta tatlısu avcılığı için uygun değil.
Mesela tatlı su avcılığında gördüğüm en yüksek kurşun atarı 100-125 gram. 150 gr kurşun hiç kullanılmıyor.
Facebook ta ikinci el ve sıfır satış kurupları var. Orada bir konu açarsanız daha fazla fikir veren çıkacaktır. Satılan ürünlerin yada aranan ürünlerin %35-40 ı tatlı su için.
Teşekkürler