Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

takım topladım ama makine konusunda yardıma ihtiyacım var

risenfaw

Yeni Üye
Adı
Merthan Şensöz
1 hafta önce aldığım seti 3 gündür deniyorum ama makine beni çok yoruyor. İpe boşluk vermeden sarmama rağmen elimden geleni yapıyorum ama yinede makine çok sıkıntı yaratıyor. Bu kamışa uygun fiyatlı bir makine önerisinde bulunabilir misniz bütcem çok yok maalesef

ip olarak da bunu kullanıyorum

Aaa54

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Makine nedir ve kaclik ?

İple ilgili yorum:

Bu ip pe değeri olarak çok yüksek gözüküyor. fotoğraftaki görsele istinaden çeker değerinden yapacağım yoruma binaen 0.11 - 0.14 arası bir kalınlığa sahip olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple kamış + makine ve ip kombinasyonunuz sorunlu olacaktır. Düşük gramaj atarsanız, problemler daha da cogalacaktir.

Makinenin yarattığı sorun ayrıca nedir ? Kuş gözü mu yapıyor vs. tam detay belirtmesine yorum yapalım.

risenfaw

Yeni Üye
Adı
Merthan Şensöz
kullandığım ip 0.08. jig olarak da 5 ve 8 gr jiglerim var. makinem de aşağıdaki linkte. kuş gözü ne oluyor bilmiyorum tam olarak ama düğüm yapıyor ipin farklı noktalarında

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Slm Merthan alınabilecek en kötü lrf takımını almışsın , bu takımla işin çok zor en azından 1500-2000 tl toplasaydın başlangıç için idare eder bir takım toplardın , anca bu makinayı sana önerebiirim ama takımım adam olur mu orası zor Bauer White 10 Olta Makinesi Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:

risenfaw

Yeni Üye
Adı
Merthan Şensöz
Teşekkür ederim. Kamış idare etmez mi peki beni yeni misina alsam bu makienin yanına sizin önerceğiniz

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Makinayı takıpta denemeden bir şey diyemem , bu takıma yaptığın masrafa da yazık en iyisi takımı satıp üstüne biraz daha ekleyipte daha iyi bir takım kurman, almadan buradan da tavsiye alırsın.

risenfaw

Yeni Üye
Adı
Merthan Şensöz
tekrar teşekkür ederim. önerdiğiniz makineyi deniyeceğim. olumlu sonuç alırsam eğer bilgi olması için bu konu üstünden bilgi veririm

Aaa54

Aktif Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ayrıca; ip 0.08 mm yazıyor ama japon pazarina uygun ürünler değil. Japon pazarı, pe değeri üzerinden gider, bu da en yakın mm verir. Bahsettiğiniz ip inanılmaz kalın gelir, bahsettiğiniz sorun kuş gözü olmasına benziyor.

Tamamıyla lrf odaklı gidecekseniz;

Fujin aji ip; en uygun, normal piyasaya göre ince formda

Major craft dangan pe 04 işinizi gorecektir. Bu 0.07 - 0.08 mm arasına tekabül eder, fiyat olarak ilkine göre bir tık üstte, acemilik olacağı için ilkini tercih edip zayi olduğunda yüreği sızlatmaz