Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tanışalım

berkay099

Yeni Üye
Adı
Berkay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hepinize merhabalar, aktif olarak ziraat mühendisliği öğrencisiyim ve senelerdir balığa, balıkçılığa hevesim var. Derslerden vakit buldukça ailemin yanına geliyorum sonrasında da olabildiğince denize hasretimi gideriyorum. Uzun süredir burayı takip ediyorum. Artık katılma zamanımın geldiğini düşündüğüm için de üyesi olmuş bulunmaktayım. Genellikle Maltepe civarında lrf takımımla yemli ve silikon ağırlıklı av yapıyorum. Balıkçılık alanında her konuda faydasını gördüğüm bir platformun parçası olmak bana da nasipmiş 😄 Şimdiden herkese rastgele..

EnesBozkus1421

Aktif Üye
Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Hoş Geldiniz
Rastgele

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Hoş geldin

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Berkay

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Hoş geldiniz, rast gelsin…

samet57

Yeni Üye
Adı
Samet
Kan Grubu
B Rh Negatif
Merhabalar. Hobi olarak balık avı ile ilgilenmek istiyorum, bu nedenle aranıza katıldım. İstanbul'da yaşıyorum, burada sıfırdan başlayacak biri için uygun, gölet türü avlanma alanı önerilerinizi alabilirsem çok memnun olurum. Bir de ne tür olta ve yem kullanmam kolay ilk etapta? Bu soru aklımı kurcalıyor.
Teşekkür ederim...

EnesBozkus1421

Aktif Üye
Adı
Enes Bozkuş
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Merhabalar. Hobi olarak balık avı ile ilgilenmek istiyorum, bu nedenle aranıza katıldım. İstanbul'da yaşıyorum, burada sıfırdan başlayacak biri için uygun, gölet türü avlanma alanı önerilerinizi alabilirsem çok memnun olurum. Bir de ne tür olta ve yem kullanmam kolay ilk etapta? Bu soru aklımı kurcalıyor.
Teşekkür ederim...
Ne tür bir av yapmak istediğiniz size ve bütçenize kalmış bana sorarsanız daha çok zevk almanız için lrf yi önerebilirim

samet57

Yeni Üye
Adı
Samet
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ne tür bir av yapmak istediğiniz size ve bütçenize kalmış bana sorarsanız daha çok zevk almanız için lrf yi önerebilirim
Yönlendirmeniz için teşekkür ederim. Lrf'yi araştırdım, benim için daha makul ve daha kolay üstesinden gelebilirim gibi görünüyor. Ekipmanları tamamlayana dek diğer detaylara da vakıf olurum. Bir de mekan ile ilgili öneriler olursa çok mutlu olurum.