Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavsiye hk

suret

Aktif Üye
Adı
Burak N.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba sevgili arkadaşlar.
İşyerimden bir arkadaşım, benden makina tavsiyesi istedi. Çok bir bilgim olmadığı için yardımcı olamadım ama arkadaşımız da ertesi gün bir daha konuyu gündeme getirince dedim bari foruma yazayım. Gelir ordan bir kaç tavsiye. Yönlendiririz arkadaşı.

Bu arkadaşımız Spin sever bir kişi. Nadir olsa bile arada bir boğaza gider olta sallarım diyor. Balık da gelirse keyfim olur diyen bir kişi. tatillerde saroza filan gidip sahte ile denemeler yapan, skor peşinde olmayan bir kişi. Buradaki anahtar cümle, bana söylemesine göre "hem spin'e hem surf'e uygun bir şey olsun istiyorum" demesiydi.

Bir başka arkadaşım ryobi 8000 tavsiye etmiş ve o demiş zaten hem spine hem surf'e uygun olur diye.
Siz ne dersiniz ?

Selamlar...

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hem spin hem surf kamışa takarak gayet güzel kullanabildiğim makinem Lineaeffe Rapid Executive 50 FD. (FD yerine RD olanı da olur)

Spin için biraz büyük, kurşun arkası sahte kullanmak için ise biraz küçük kalıyor. Fakat tek makineyle işi çözmek isteyenlere 50'lik makine olur bence.