Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tek başıma denizde olmak ve Torikler 21 Şubat 2012 Sivrice

Hayri Karaca

Aktif Üye
Adı
Hayri Karaca
Torikleri de seni de çok özlemiştim abi. Dahasına daha çok rasgelsin..

MUSA

Aktif Üye
Adı
Musa Karaoğlan
Orhan abi ellerin koların dert görmesin,Tomibaru yine seni keyiflendirmiş.:)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Orhan abim gönülden tebrik ederim. :)

Senide,raporlarınıda özlemişiz,çok güzel balıklarla ve hikayesiyle birlikde yine aramızdasın. :)

Yaklaşık bir buçuk ay kadar önce bu müthiş duyguyu bende beraber arkadaşlarımda bizzat yaşadık,Kuzey Ege tarafında kıyıdan avlanma şansı bulduk,benim ilk yakaladığım ve kaçırdığım balık Kılıç oldu :) Bana sadece 40 saniye kadar kendisiyle oynama zevkini yaşattı ve tüm misinayı aldı ve gitti.

Gerçi diğer iki arkadaşım sevgili Murat SEZAL ve Sevgili Oğuz iki Orkinos,bir Torik alabilmeyi başardılar. :)

Bu vesileyle seni daha sık aramızda görebilmek umuduyla saygılarımı sunarım abim. :)

yükseltaktak

Aktif Üye
Adı
Yüksel Taktak
Tebrikler Orhan abi güzel balıklar. Ellerinize sağlık. Her daim rast gelsin.

öncü

Aktif Üye
Adı
Ömer ÖNCÜ
Orhan abi tebrıkler raporlarını hayranlıkla okuyorum formu senlendırdın harıka balıklar bırgun bızede bole guzel torıkler kısmet olur ınsallah:)

başkan

Üye
Adı
hakan bakar
orhan abi tebrikler gözlerimizin pasını sildin

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Orhan Abi yine harika bir av yapmışsın ve harika bir raporla bizlere aktarmışsın. Ellerin dert görmesin abi.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Canım ağabeyim,sana imrenmemek mümkün değil.Her avın birbirinden güzel ve muhteşem.Tek başına bir ordu gibisin.Hepimizi bir anda avlarına kitliyorsun.Hele avın TORİK olunca bir başka oluyor avın zevki.Şu anda yanında olmayı ve o Torik avını seninle paylaşmayı çok çok isterdim.Ama hep gönlüm seninle.Allah ömrünü artırsın ve seni hep var etsin.Hep bizimle ol.Ellerinden öpüyorum ve kadehimi senin için kaldırıyorum.Şerefe...

Erdem Koral

Daimi Üye
Adı
Erdem Koral AKKAYA
Tebrikler orhan abi guzel torikler almissin yine senin su rsporuna bakipta imrenmeyen kimse kalmadi hakikaten.Bizler bu avi yapamasakta sen bize o duyguyu hissettiriyorsun tesekkurler