Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tek başıma denizde olmak ve Torikler 21 Şubat 2012 Sivrice

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan Abi özledik raporlarını, arayı çok açtın bu sefer, bu güzel raporlarını okumak büyük keyif veriyor bana, eline koluna,emeğine sağlık. Her zaman rastgelsin Tebrikler:)

Çok teşekkürler Oktay kardeşim sizler amatör balıkçılarlka sevgi ve saygı içersinde beber olmak bana her zaman huzur ve mutluluk vermiştir allah bu güzel ahengi hiç bir zaman bozmasın sevgiler hoşça kal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Özlettin kendini be Orhan Abi.Raporun olmasa da bir selamı esirgeme bizden.
buarada Torikler için tebrikler,layığı ile kısmetin olmuşlar.
:):):) Sevgili Birol kardeşim ilk başta seni çok sevdiğimi söyleyebilirim gerçekten sizler her zaman özleniyorsunuz sebebi sevgi ve saygı,:):):) hoşça kal.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Tebrikler Orhan abi, yine deniz anadan kısmetlerini almışsın. :)

Çok teşekkürler Hamdi kardeşim, havalar ısınınca hemen denize açıldık ve kısmetimize güzel torikler geldi sizlere de rast gelsin sevgiler selamlar hoşça kalın.:):):)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan abi ve yardımcısı Tobimaru yine iş başında... Bu ve benzeri raporlar için bir "ustalara saygı kuşağı" bölümü açılabilir aslıda:harika::harika:
Çok teşekkürler sevgili Ahmet kardeşim bu güzel değerlendirmen çok güzel, tabi yönetici arkadaşlar bilir, benim için sizlerin her zaman sevginiz ve saygını benim için çok değerli,:):):)sevgiler hoşça kal.:):):)

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler orhan abi :D valla ben eski raporun sanmıştım :D baktım ki mesaj atmamışım bayadır yoksun yoksunuz .. ortada tebrik ederim abi süper balıklar tobimarunu da özlemiş balıklar :D