Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tek başıma denizde olmak ve Torikler 21 Şubat 2012 Sivrice

UZM-36

Yeni Üye
Adı
mahmut çolak
Tebrikler Orhan abi, yine güzel bir ava imzanı atmışsın, avların daim olması dileklerimle rastgelsin.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan abim gönülden tebrik ederim. :)

Senide,raporlarınıda özlemişiz,çok güzel balıklarla ve hikayesiyle birlikde yine aramızdasın. :)

Yaklaşık bir buçuk ay kadar önce bu müthiş duyguyu bende beraber arkadaşlarımda bizzat yaşadık,Kuzey Ege tarafında kıyıdan avlanma şansı bulduk,benim ilk yakaladığım ve kaçırdığım balık Kılıç oldu :) Bana sadece 40 saniye kadar kendisiyle oynama zevkini yaşattı ve tüm misinayı aldı ve gitti.

Gerçi diğer iki arkadaşım sevgili Murat SEZAL ve Sevgili Oğuz iki Orkinos,bir Torik alabilmeyi başardılar. :)

Bu vesileyle seni daha sık aramızda görebilmek umuduyla saygılarımı sunarım abim. :)

İlk başta kaçırdığın kılıç balığına üzüldüm, bir daha ki sefere eminim tekneye alacaksındır, sevgili Mustafa kardeşim inşallah her zaman beraber olmak dileğiyle selamlar sevgiler hoşça kalın.:):):)

sedatkasay

Üye
Adı
İhtiyar Balıkcı Sedat Kasay
orhan abi özlettin kendini emeğine,ellerine sağlık avların daim olsun.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan abi tebrıkler raporlarını hayranlıkla okuyorum formu senlendırdın harıka balıklar bırgun bızede bole guzel torıkler kısmet olur ınsallah:)
Teşekkürler sevgili Ömer :):):) neden olmasın bence sırtı avı gerçekten benim için en zevkli avların başında gelir, bu konuda her zaman sizlere yardımcı olmaya bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya hazırım,:):):)
Sevgiler hoşça kalın.:):):)

O-M-M-G

Aktif Üye
Adı
Okan GÜLCAN
Orhan Abicim,özlemiştik seni.Hem yaptığın güzel av için hemde seni tekrar aramızda gördüğüm için çok sevindim.Avlarınız ve sağlığınız daim olsun...

Moderatör tarafında düzenlendi: