Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tek Vuruş!

oz-ser

Üye
Adı
talip özkan sezgin
Sabah'ın Erken Saatlerinde Gürkan Ayaz arkadaşım ile çorbamızı içtikten sonra saros'da bir kaç noktayı yoklayalım dedik. fakat vuruşu bırakın takip dahi olmadı. Gürkan Beni eve bıraktık dan sonra evin girişinde Babam Turgay Sezgin ile karşılaştım. Marmara Bölgesinde Yakın Avlağımızda bir deneme yapalım dedik ve yarım saatlik kısa bir süreç içerisinde Oltama Takılan Bu Güzel Paşa Oldu.! Daha İrileri Sizin Olsun....
levo1.jpg

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Denizde balık yoksa elmas sahte bile hikaye sizlerin mera bilgisi ve tecrübesi gerçekten fark yaratıyor.Olan bize oluyor bunları görüp gaza geliyoruz sonra çöl denize at çek suları döv :s

oz-ser

Üye
Adı
talip özkan sezgin
Denizde balık yoksa elmas sahte bile hikaye sizlerin mera bilgisi ve tecrübesi gerçekten fark yaratıyor.Olan bize oluyor bunları görüp gaza geliyoruz sonra çöl denize at çek suları döv :s
sevgili mehmet fatih, bundan 3-4 yıl evvel babam turgay sezgin bütün av raporlarında bütün yakalamış olduğu balıkları ve beraber yapmış olduğumuz avlardaki balıklarımızı tamamen meralarda resimleştirip hatta bununla kalmayıp bütün herkese ve kamuoyuna amatör bir ruh ile mera bilgilerimizi paylaşmıştık. bu durumu forumun admini hamdi abi çok iyi biliyor. aradan zaman geçtikten sonra bizim balık tutmuş olduğumuz meralar hadi oltacıyı geçtim ki zararı hiçbir zaman olmaz. dalgıçlar tarafından istila edilmiş ve gündüz dalanların yanı sıra gece dalan kişiler her gittiğimiz ve balık aldığımız meraları talan etmiştir. ben sabah saat 5 de yatağımdan kalktıp balık yakalamak için meraya haraket etiğimde sabaha karşı sudan dalgıç çıktığını görünce ne kadar nefret duyduğumu inanın kelimelerim ile anlatamam. uzun lafın kısası biz gelibolu oltacıları ekibi olarak, ben ve ekip arkadaşlarım yapmış olduğumuz avlarda kesinlikle ve kesinlikle ne bir video ne de merada bir fotoğraf paylaşma kararı aldık anlayışınız için teşekkürler. he yakaladığımız balıklarda şüphesi olan var ise sabah saat 05:30 da gelibolu iskelede hazır olabilirler yeter ki hava müsait olsun at çek avı için. selamlar sevgiler. iğneniz keskin olsun...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Turgay Bey in raporlarını bende sosyal paylaşımlardan çok görmüştüm usta bir avcıdır kendisi. tebrikler turgay Bey'e de selamlar. mera konusunda haklısınız, buraya sadece amatör ruha sahip olta balıkçıları girmiyor maalesef. bugün bir mera paylaştığınızda ertesi gün kendinize yer dahi bulamıyorsunuz. bereketli ve bol trofeli avlar geçirmeniz dileğiye avlarınız daim olsun.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Güzel av olmuş, tebrik ederim.

hkn17

Daimi Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif