Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekirdağ Lüfer

kenduz59

Üye
Adı
umut
selam acemi spinciyim lüfer sezonu başladı tekirdağ merkezde lüfer avlamayı düşüyorum lüfer hangi saatlerde ve derin sudamı avlanır. Yat limanından açık suyamı atayım.
okuma helios 240 15-45
okuma ctx-35
takim kullanıyorum bu kış levrek den vuruş bile alamadım.
hansen kaşık dan çok iyi yorumlar aldım kaç gr almalıyım veya önerebileceğiniz var mı
yardım ederseniz sevinirim askere gitmedin 1 tane balık tutsam yeter :))

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@kenduz59 lüfer yada dişli her an her yerde olabilir ben 1m kıyıda da yakaladım 60m uzakta da nerde olacağını kestiremezsin eğer çok takılma olmayan kumluk bir bölgeyse ona benzerde olabilir bencede kaşık en ekonomik ve etkili sahte yem yok sığsa dip kayalıksa sığ dalarlı ince yapılı sahtelere bakın Fujin Venom,savage gear panic prey,Tackle House Vulture,Savagegear Surf Walker gibi ama en önemli faktör avlanacagınız merayı bilenden tavsiye alın orda av yapanlarla tanışıp sohbet edin bu verdigim örnekler egede iş yapan sahteler tekirdagda çalışmayabilir

kenduz59

Üye
Adı
umut
Lüfer sezonu başladımı yat limanına hansen kaşık alıp gideyim mi

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@kenduz59 lüfer yada dişli her an her yerde olabilir ben 1m kıyıda da yakaladım 60m uzakta da nerde olacağını kestiremezsin eğer çok takılma olmayan kumluk bir bölgeyse ona benzerde olabilir bencede kaşık en ekonomik ve etkili sahte yem yok sığsa dip kayalıksa sığ dalarlı ince yapılı sahtelere bakın Fujin Venom,savage gear panic prey,Tackle House Vulture,Savagegear Surf Walker gibi ama en önemli faktör avlanacagınız merayı bilenden tavsiye alın orda av yapanlarla tanışıp sohbet edin bu verdigim örnekler egede iş yapan sahteler tekirdagda çalışmayabilir
Yazdığın sahteler su üstümü sığ dalarlımı

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Birde o yazdığın sahteler le levrek imkansız gibi birşey lüferde %20 ihtimal belki alır marmara için deyil o sahteler kesinlikle

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hansen flash 20 gr night Light blue güzel çalışan bir kaşık. Zargana yavrusuna benziyo.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Birde o yazdığın sahteler le levrek imkansız gibi birşey lüferde %20 ihtimal belki alır marmara için deyil o sahteler kesinlikle
o yazıdada aynen böyle yamıştım abi (ama en önemli faktör avlanacagınız merayı bilenden tavsiye alın orda av yapanlarla tanışıp sohbet edin bu verdigim örnekler egede iş yapan sahteler tekirdagda çalışmayabilir) en önemli faktör av yaptıgın yerdeki ustaların yorumu didimde çalışan bodrumda orda çalışan kuşadasında çalışmıyor mera tanımak önemli