Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekirdağ Lüfer

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Birde o yazdığın sahteler le levrek imkansız gibi birşey lüferde %20 ihtimal belki alır marmara için deyil o sahteler kesinlikle
Hocam geçtiğimiz günlerde arkadaşım panic prey ile 1 levrek 2 lüfer yakaladı samsunda. Bende denedim ama yakalayamadım. İş yapıyor ama sahteyi çalıştırmak mesele.

kenduz59

Üye
Adı
umut
Buranın kıyısı çok sığ 4 saat levrek yaptım geldi tekne merada vole yaptı levrekler zıplamaya başladı ama vuruş yapamadım bende bilen birine sormak istiyorum ima sasuke falan alacam sıf tutabilmek için

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Buranın kıyısı çok sığ 4 saat levrek yaptım geldi tekne merada vole yaptı levrekler zıplamaya başladı ama vuruş yapamadım bende bilen birine sormak istiyorum ima sasuke falan alacam sıf tutabilmek için
Mera sig ise su ustu kullanabilirsiniz. Sea Horse Ex-fortuna 90mm 418 renk olani kullaniyorum wtd aksiyonu guzel ve avci bir sahtedir.

kenduz59

Üye
Adı
umut
Mera sig ise su ustu kullanabilirsiniz. Sea Horse Ex-fortuna 90mm 418 renk olani kullaniyorum wtd aksiyonu guzel ve avci bir sahtedir.
usta bende okuma helios 240 15 45 ceymar 35 var wtd yapamıyorum kamış çok sert ve su üstü sahtesi ve normal sahtelerim 2-3 tane dandik var. Kaliteli 2-3 sahte alacam

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
usta bende okuma helios 240 15 45 ceymar 35 var wtd yapamıyorum kamış çok sert ve su üstü sahtesi ve normal sahtelerim 2-3 tane dandik var. Kaliteli 2-3 sahte alacam
illa wtd yapacagim diye ugrasma su ustu sahteni yavas yavas levregin yetisecegi sekilde rastgele aksiyonla yuzdur balik varsa ilgi gosterecektir. ima sasuke yerine kendo seabass minnow 125F 19 gr bu sahte yeni cikti ve sig suda rahatlikla kullanabilirsin 20 cm dalari var.

kenduz59

Üye
Adı
umut
Seabass soyuluyormuş çabuk. haryu serisi nasıl az dalarli diye okudum. gündüz için mavi renk seabass mı alayım. Su üstü gümüş renk iyi gibi geldi bana onu hangi marka önerirsin

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Seabass soyuluyormuş çabuk. haryu serisi nasıl az dalarli diye okudum. gündüz için mavi renk seabass mı alayım. Su üstü gümüş renk iyi gibi geldi bana onu hangi marka önerirsin
Sizin okudugunuz eski seri (uretimi devam ediyor) dalari yuksek. size tavsiye ettigim ise yeni cikti linki asagida veriyorum. Gece icin limon renk gunduz icin mavili gumus ya da kirmizi kafa bir renk secebilirsiniz. ima sasuke de alsaniz zamanla atis yapa yapa igneler sahteyi cizecektir. kendo da piyasada kendini ispatlamis avci bir sahtedir fiyat performans urunudur.

su ustu olarak Sea Horse Ex-fortuna 90mm 418 bunu kullaniyorum 2 yildir memnunum. wtd konusuna gelince yapabildiginiz kadar aksiyon vermeye calisin ve yavas yuzdurun eliniz zamanla alisacaktir.

Kendo Seabass Minnow 125F 19 gr Suni Yem

kenduz59

Üye
Adı
umut
Sizin okudugunuz eski seri (uretimi devam ediyor) dalari yuksek. size tavsiye ettigim ise yeni cikti linki asagida veriyorum. Gece icin limon renk gunduz icin mavili gumus ya da kirmizi kafa bir renk secebilirsiniz. ima sasuke de alsaniz zamanla atis yapa yapa igneler sahteyi cizecektir. kendo da piyasada kendini ispatlamis avci bir sahtedir fiyat performans urunudur.

su ustu olarak Sea Horse Ex-fortuna 90mm 418 bunu kullaniyorum 2 yildir memnunum. wtd konusuna gelince yapabildiginiz kadar aksiyon vermeye calisin ve yavas yuzdurun eliniz zamanla alisacaktir.

Kendo Seabass Minnow 125F 19 gr Suni Yem
Usta 23 numarayi gündüz mor kafa beyazıda 24 numara gece için sipariş verecem. Senin tavsiye edeceğin varsa iyi olur 02-22-25 aynı gibi geldi senin tavsiyen varsa o renkleride alabilirim