Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sağolun bilgilendirme için @göcen Daha önce hiç görüp duymadığım bir mevzuydu bu. O yüzden baya merak uyandırmıştı bende.
Gerçi hala da ilginç geliyor marmara da gelgit olması.
Geçen haberlerde de verilmişti, süper dolunay gibi birşey demişlerdi. Sanırım 50 60 yılda bir ayın dünyaya en yaklaştığı zaman olmuş. Bu kadar çekilmeyi ben ona yordum açıkçası.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Haftalar sonra, hazır hava da güzelken 1-2 deneme yapayım dedim. 1 pisi kandırabildim. 1 de vuruş aldım ama tasmalayamadım balığı.
WhatsApp Image 2016-12-11 at 14.27.54.jpeg

romeo

Üye
Adı
ahmet
selam beyler levrek haberleri gelmiyor mu hiç ? bu sayfada pek bir paylaşım olmuyor balık raporlarınızı bekliyoruz.

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
T.dağ avcıları kendi facebook gruplarında paylaşıyor raporlarını. levrek güzel alınıyor fakat ben vakitsizlikten çıkamıyorum balığa. hoş çıksam da hep karavana hep karavana. :uzgnm:

romeo

Üye
Adı
ahmet
sonuç genelde aynı :) ama pes etmek olmaz tabi ki . salı günü sultanköy kıyılarını bir yoklayalım bakalım bişey çıkarsa naklen bildiririm :)

Alper Kuyumcu

Yeni Üye
Adı
alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Zkrybyz

Yeni Üye
Adı
Zekeriya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkür ederim toprağım. Bu iş bir nevi bayrak yarışı gibi sonuçta. Ben tabir-i caizse sadece kılavuzluk ettiğimi düşünüyorum. Bahsetmiş olduğum meralarda daha farklı yem ve takımlarla bu işin nasıl geliştirilebileceği konusunda yol katetmek biz balık severler ve geleceğin balık sevdalıları için önemli bir kilometre taşı olacaktır. Başka forumlarda da okuyorum, adama soruyorlar abi avlak neresi, Tekirdağ'ın neresi, Silivri'nin neresi, Antalya'nın neresi diye, adam sanki devlet sırrı saklarmışçasına hiçbirşey söylemiyor. Fakat takım ile ilgili ondan bundan bilgi alıp yararlanmak istemeyi ihmal etmiyor bu tipler. O yüzden birçok şeye tepki olarak bu bilgileri tüm balık sevdalıları ile paylaşıyorum ve paylaşmaya da devam edeceğim.

Herkese sevgilerle...
Süpersin hocam ağzına sağlık . Bende bu sene bir mera turu yapıp tüm bulduğum meraları sizin gibi arkadaşlar da faydalansın die paylaşacağım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi