Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

hayalet avcısı

Daimi Üye
Arkadaşlar Silivri be civarında balık merası nerde vardır. Olta ile demeyeceğiz. Bugün sabah 05:20 de kalkıp dalga kıran mevkisine gittik 5 olta ile yem olarak teke ve istavrit kullandık. Saat 09:30 a kadar avlandık yağmurdan Islandık sadece 1 tane sarı mezgit yakaladık oda istavritli olan oltaya geldi. Teke ile hiç yakalayamadık. Anladım ki Silivri dalga kıranda balık falan yok zaten devamlı büyük gır gırlar geçiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
uzun aradan sonra bi 15 gün önce bende sabah denedim hem sahte balık hem hem yemli bir sonuç alamadım hatta forumda arifengin de kobra kurdunu denedi önceki sabah oda sonuç alamadı,sabahları pisi kalkan minakop yapıyormuş araara,kayalıkların oradan açığa tekke veya kurt ile eşkina denemesi yapabilirsin şuaralar istanbuldan eşkina raporları yayınlanıyor o bölgede hatırı sayılır eşkina yakalamışlığım var önceki yıllarda

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kesik kesim bir cinekop sarikanat bir var bir yok.
Gece gunduz girgirlar tekirdag silivri arasi araliksiz calisiyor. Baligin onunu kapatmislar resmen fanyalarini uzatip cok derinlerde bile gece yarisi av yapiyorlar. İlk defa bu kadar girgir gordum.

hayalet avcısı

Daimi Üye
heryılda artıyor sayıları, silivri limaniçininde yer kalmadı gırgırdan selimpaşada öyle bukadar gırgır için marmara küçük bir göl malesef yakında tekne ile bile balık bulmak hayal olacak

ykbilen

Daimi Üye
Adı
SERDAR BİLEN
Kesik kesim bir cinekop sarikanat bir var bir yok.
Gece gunduz girgirlar tekirdag silivri arasi araliksiz calisiyor. Baligin onunu kapatmislar resmen fanyalarini uzatip cok derinlerde bile gece yarisi av yapiyorlar. İlk defa bu kadar girgir gordum.
Olanlarıda biz aldık zaten Furkan daha balık çıkmaz ordan en son cm cm tarıyorduk.

silivriserdar

Yeni Üye
uzun aradan sonra bi 15 gün önce bende sabah denedim hem sahte balık hem hem yemli bir sonuç alamadım hatta forumda arifengin de kobra kurdunu denedi önceki sabah oda sonuç alamadı,sabahları pisi kalkan minakop yapıyormuş araara,kayalıkların oradan açığa tekke veya kurt ile eşkina denemesi yapabilirsin şuaralar istanbuldan eşkina raporları yayınlanıyor o bölgede hatırı sayılır eşkina yakalamışlığım var önceki yıllarda
Teşekkürler eşkina bende yakaladım ama geçen sene yaz sonu bu sene hiç denemedim eşkina için ama tekke ve istavrit ile birşey yakalayamadım. Daha balık kıyıya gelmedi herhalde çünkü Sadece boş gidip geliyoruz. Dalga kıranda balık falan yok çünkü büyük gemiler küçük kayıklar orada balık falan bırakmıyor. Zaten çoğunda radar var balığı gördüğü zaman kıyı falan dinlemiyorlar direk dalga kıran önünde çalışıyorlar. Yasak başladı ama balık ne zaman başlar belli değil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

kekadam

Aktif Üye
Tekirdağ balık halinin durumuna bakın bölgenin balık durumunu anlayın.
5 sene öncesine kadar İstanbula balık ihraç eden Tekirdağ kurudu. Deniz ıslak Tekirdağ kuru.
Carfurda kilosu 10 liralık çiflik çuprası bura balıkçılarında deniz balığı oluyor ve kilosu 35 lira. Çiflik levrek yavruları her zaman denizden çıkma.

Biryerlerden gelen istavritler bayat.

kekadam

Aktif Üye
Tekirdağdan hangi çılgın balık tuttum diyecek şaşarım.. :)