Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şarköy ün her bölgesinde mırmır, karagöz, nadirde olsa çupra avi yapabilirsin. Sarkoy merkezde 2 adet balik malzemesi satan yer var, onlardan boru kurdu temin edebilirsin. Limandan akşam saatlerinde istavrit avi yaparlar. Son olarakta Kayalik taslik bölgelerden gece yemli veya spinle levrek avi yapabilirsin..Merhabalar. Bende her sene sarkoye bağlı terzikoy tarafındayim. Bu sene de bir buçuk ay kadar burada kalacağım. Şarköy merkezde liman ve iskele civarında av yapılıyor ama bulunduğum yer ile 15 km lik bir mesafe var Acaba buralarda balik durumu nedir, bulunduğum yer konum itibari ile denize yakın ve sessiz sakin bir yer. Bu tarafı bilen varsa mera tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz kıymetli bilgiler için. Malzeme satan dükkanlar carsi içindeki acaba.Şarköy ün her bölgesinde mırmır, karagöz, nadirde olsa çupra avi yapabilirsin. Sarkoy merkezde 2 adet balik malzemesi satan yer var, onlardan boru kurdu temin edebilirsin. Limandan akşam saatlerinde istavrit avi yaparlar. Son olarakta Kayalik taslik bölgelerden gece yemli veya spinle levrek avi yapabilirsin..
Rast gele
1 tanesi lunaparki gectikten sonra ilk soldan iceri girince. Bim marketin karsisinda.Çok teşekkür ederim verdiğiniz kıymetli bilgiler için. Malzeme satan dükkanlar carsi içindeki acaba.
Çok teşekkür ederim şimdi oralara geçiyorum.1 tanesi lunaparki gectikten sonra ilk soldan iceri girince. Bim marketin karsisinda.
2.si ise sedef motelin karşı sokağında. Lunaparktan 500-600 metre kadar ileride
Pm.Çok teşekkür ederim şimdi oralara geçiyorum.