Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
NATO dubalardan istavrit alırsınız en fazla. O da denk gelirse. Genelde sabah suyu verimli geçer. Ama facebook grubunda bu aralar paylaşım yok. Genelde tekneciler istavrit paylaşımları yapıyor.
Bazen çok iyi istavrit alıyorlar. Çok kısa bir dönemde ve çok az miktarda çinekop, sarıkanat alındı bu sene.
Ayrıca dubalardan spin yapmak sıkıntılı. Çok yüksek kalıyor.
Ama dubalar ile kıyı arasındaki kayalık kısımlarda spin veya lrf yapılabilir.

bmutlugun

Yeni Üye
Adı
BERKE
Kan Grubu
A Rh Negatif
NATO dubalardan istavrit alırsınız en fazla. O da denk gelirse. Genelde sabah suyu verimli geçer. Ama facebook grubunda bu aralar paylaşım yok. Genelde tekneciler istavrit paylaşımları yapıyor.
Bazen çok iyi istavrit alıyorlar. Çok kısa bir dönemde ve çok az miktarda çinekop, sarıkanat alındı bu sene.
Ayrıca dubalardan spin yapmak sıkıntılı. Çok yüksek kalıyor.
Ama dubalar ile kıyı arasındaki kayalık kısımlarda spin veya lrf yapılabilir.
Şimdi fotoğraflarına baktım da baya uzun ve yüksekmiş gerçekten. Eyvallah abi güzel bilgilerin için. En uç dubadan aşağı çapariyi salmaktansa surf yapıp 100 metre daha atsam etti 800 metre kıyıdan. İstavrit için iyi bir mesafe kanımca :))

Adı
Alper Kuyumcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkür ederim abi , bugün biraz baktım da şu 1-2 ay öncesine kadar baya istavrit alan olmuş.Ama buranın istikrarsız bir mera olduğu konusunda herkes hemfikir :)
Nato istikrarsız değil son bir kaç yıldır verimsiz meradır ben verimsiz olmasını şuna bağlıyorum natonun tekirdağ istikametinde derin dranaş sistemi kuruluyor bu sistem kurulmaya başladı başlayalı nato düzgün balık yapmıyor

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ereğli içinde acaba istevrite çapari atlıyor mu? Dalgakıran değil de arka kısımda, yazlıkların olduğu uçurumun alt taraflarında.

bmutlugun

Yeni Üye
Adı
BERKE
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ereğli içinde acaba istevrite çapari atlıyor mu? Dalgakıran değil de arka kısımda, yazlıkların olduğu uçurumun alt taraflarında.
Oraya arka liman deniyor ikiz mağaraların alt tarafı. Ben orada 2 dip takımı patlattım daha da atmadım. Çapariyi tavsiye etmem fakat şamandıralı takım kullanılabilir. Ayrıca lrf de heba edilebilecek bir silikon , jig, sahteyle mümkün.O bölgede çok tecrübem yok balık alamadım oradan fakat tecrübeli abilerimiz varsa eğer bu mesajı okuyan, onların da deneyimini duymak isterim.