Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

forzaemre

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yaz boyunca sultanköyde olta attım mırmır , minekop ve ispendek ... karagöz hiç denk gelmedi belki Ekimden sonra .. yatak dediğiniz yer neresi acaba öyle bahsettiğiniz gibi karagöz bolluğu yok
Tek bir noktada çıkıyor:) Botaş'a doğru gitmeniz gerekli.Minekop'u az ileride bulunan Ereğliden denerseniz daha verimli avlar yapacağınızı düşünüyorum.

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tek bir noktada çıkıyor:) Botaş'a doğru gitmeniz gerekli.Minekop'u az ileride bulunan Ereğliden denerseniz daha verimli avlar yapacağınızı düşünüyorum.
Sultanköy de yazlığım olduğu için sık deneme imkanım oluyor ... Mavi Çatı restoranın önünden çok güzel mırmır ve minekop aldık , dereağzı ve Botaş altındaki Saraçoğlu sitesi sınır tel örgü bölgelerinde avlandım ... Karagöz henüz denk gelmedi , kobra ve patlak kurdu kullandık

forzaemre

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sultanköy de yazlığım olduğu için sık deneme imkanım oluyor ... Mavi Çatı restoranın önünden çok güzel mırmır ve minekop aldık , dereağzı ve Botaş altındaki Saraçoğlu sitesi sınır tel örgü bölgelerinde avlandım ... Karagöz henüz denk gelmedi , kobra ve patlak kurdu kullandık
Rüzgar 5-7 nin üstündeyse Poyraz Lodos varsa Saraçoğlu sitesi tel boyunu bir daha deneyin.Patlak kurduna gerek yok boru kurduyla alacaksınız :)

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Rüzgar 5-7 nin üstündeyse Poyraz Lodos varsa Saraçoğlu sitesi tel boyunu bir daha deneyin.Patlak kurduna gerek yok boru kurduyla alacaksınız :)
Eyvallah zaten esas amacım karagöz değil trofe levrek onun içinde suların daha soğuması lazım şimdi ufak ispendek geliyor, Kasım aralık ve Ocak gidebilirsek İnşallah ... levreğin ilacıda kobra kurdu bilirsiniz hani şu elleri kına gibi boyayan o yüzden kobra kurdu olmadan oraya gitmem ... Hepimize Rastgelsin

52Eagle

Üye
Adı
Murat K.
Zarganayla uğraşırsan oluyor açıkçası ben sadece yemli dişliye gideceğim zaman yemlik olarak yakalamaya çalışıyorum.
Bu aralar çinekop, sarıkanat, lüfer peşindeyim ama daha bir şey göremedim. Kıyıdan da duymuş olsakta paylaşımlar da gerçekten alanı görmedim hiç. En azından nato limanının ufak ufak dişliye dönmesi gerekiyordu bu zamanlarda.