Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
haftasonu kuvveetli poyraz var diye meraları kontrol ettik akşam suyuna.

sultanköy'de şiddetli rüzgar ve güzel dalga vardı ancak bir kez bile rapala yüzdürmeyi başaramadık.Aşırı derecede yosun vardı , avı sonlandırdık ve geri döndük.

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
Pazar günü tekirdağ tarafında birkaç yer yokladık. Sabah 6 dan öğlen 10'a kadar full yosun temizledik. Başka da gelen giden yok

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tekirdağ'da mırmır başlamıştır arkadaşlar. Geçen Pazar günü öğlen vakti şnorkelle gezindim biraz. Epey iri mırmırlar gördüm. Ondan önceki Cuma gecesi 1 adet 25 cm civarı mırmır almıştım.
1 adette kalma sebebim yemlerin çok kötü ve az oluşundandır. Mırmır aksiyonu harika bir balık. 25 cm olmasına bakmayın, boyuna göre çok sert kafa atıyor. Sonuçta o bir mercan.

TheKoala

Yeni Üye
Adı
Göktuğ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Silivri tarafı durum nedir? Fazlasıyla karagöz alınıyormuş diye duyumlar aldım cumartesi veya pazar gideceğim bakalım.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ne olacak bu sultanköy'ün yosun problemi ..

pazar günü gittik yani bırakın rapala atmayı ip suya değdiğinde 2 kilo yosun çekiyordu.

Ben hayatımda bu kadar çamur ve yosunu bir arada görmedim , bu hafta resmen zirve yapmış.