Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
teşekkür ederim. diğer renkleride çalışır mı sence. sarı tonlu olanları. hiç denediniz mi?
denemedim ama bence çalışır kenarı halo sedef olanlar ışıklı merada iş yapar

ince.seyyit

Aktif Üye
Adı
Seyyit İnce
Kan Grubu
O Rh Pozitif
teşekkür ederim. diğer renkleride çalışır mı sence. sarı tonlu olanları. hiç denediniz mi?
Çalışıyor . Konusu açılmışken ufak bir de not düşeyim. Lamtarra çok ama çok hafif sarım gerektiren bir sahte suyunu tutturunca zaten gerekeni kendisi yapıyor. Badellerde ise kendi tecrübem yavaş sarım ve mini jerkler daha iyi oluyor ama çok minik jerkler.

SerhanOzdemir

Yeni Üye
Adı
Serhan Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle merhaba foruma yeni katıldım. :) Bir süre önce Tekirdağ'da sahil, Barbaros gibi lokasyonlarda tekrardan balık avına başladım, hem sonuçlarını buradan paylaşmak istedim hem de bilgilerden yararlanmak istedim.
Geçmiş avlarımda Barbaros'ta 25cmlik bir Tekir, bir sürü de Minekop, Mırmır ve Kırlangıç gibi balıklar yakalama şansım oldu. Bugün ise Tekirdağ sahilde akşam saatlerinde 1 saatlik keyif amacıyla gidip oltamı attığımda yaklaşık 15cmlik bir İzmarit yakaladım bayadır denk gelmemişti, denize geri salıp evimin yolunu tuttum. Umarım bundan sonra da buradan da gelişecek bilgimle daha güzel avlar gerçekleştirebilirim. Herkese iyi akşamlar;)

ahmtr

Yeni Üye
Adı
ahmet meydanoğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba;

Silivri semizkumlar açıklarında tekne ile yada kıyıdan lüfer familyasından balık tutabilirmiyiz ?

Metin Öner

Yeni Üye
Adı
Metin Öner
Kan Grubu
A Rh Pozitif
silivri çok fazla patlaktı ve zorlandık , meralar da sığ olunca vakit kaybı oldu.

sultanköyde yosun ve dalga daha azdı açıkçası.

ama bu tabii anlık değişebiliyor biliyorsun.gidip denemek lazım.
sultanköyde yer öneriniz varmı ben bulamadım :(

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif