Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne alıcam yardımlarınız bekliyorummm

unaltunca

Üye
Merhaba, Muğla bayilerine bakabilirsiniz :)

MARSPORT

Adres: Ata Küçük Sanayi Sitesi C Blok No:7 MARMARİS/MUĞLA
Telefon: (0252) 412 15 74
Web:Mar Sport EVINRUDE - JOHNSON - BOMBARDIER - E-TEC - SYSTEMATCHED - MARINER - MERCURY - MERCRUISER YEDEK PARA VE AKSESUAR MARMARS BAY ve YETKL SERVS

ÖZ-İŞ MARİN

Adres: Sanayi Sitesi A Blok No:6 MARMARİS/MUĞLA
Telefon: (0252) 419 00 77

ALİZE İNŞAAT

Adres: Atatürk Bulvarı No: 220 BODRUM/MUĞLA
Telefon: (0252) 363 00 90
Web:Alize Bodrum
Ümit bey öyle demek istememiştim.Yani yapıldığı yere fabrikasına ana bayisine muğladaki bayileri biliyorum.Ayrıca üstüne kar koyupta satıyorlar.Oradan daha uygun fiyata alabilirim diye düşünmüştüm. Yinede teşekkürler

murat48

Aktif Üye
Adı
murat
Ümit bey öyle demek istememiştim.Yani yapıldığı yere fabrikasına ana bayisine muğladaki bayileri biliyorum.Ayrıca üstüne kar koyupta satıyorlar.Oradan daha uygun fiyata alabilirim diye düşünmüştüm. Yinede teşekkürler
Tamam o zaman, özeline de yazdım. Fabrika ile konuşuyorsun, buradaki bayilerine gönderiyorlar. Ödemeyi sen fabrikaya yapıyorsun, tekneyi Muğla'dan alıyorsun yani.

gelibolulu

Yeni Üye
Adı
hamdi
fuae-rda safteri inceledim,iyiydi.diğer markalarıda gördüm ama safter fiyat olarak iyi.4.5mt 2500 tl istiyorlardı fuarda