Evet murat abi muğla merkezdeyimMuğla merkezde mi oturuyorsun ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet murat abi muğla merkezdeyimMuğla merkezde mi oturuyorsun ?
Ümit bey öyle demek istememiştim.Yani yapıldığı yere fabrikasına ana bayisine muğladaki bayileri biliyorum.Ayrıca üstüne kar koyupta satıyorlar.Oradan daha uygun fiyata alabilirim diye düşünmüştüm. Yinede teşekkürlerMerhaba, Muğla bayilerine bakabilirsiniz
MARSPORT
Adres: Ata Küçük Sanayi Sitesi C Blok No:7 MARMARİS/MUĞLA
Telefon: (0252) 412 15 74
Web:Mar Sport EVINRUDE - JOHNSON - BOMBARDIER - E-TEC - SYSTEMATCHED - MARINER - MERCURY - MERCRUISER YEDEK PARA VE AKSESUAR MARMARS BAY ve YETKL SERVS
ÖZ-İŞ MARİN
Adres: Sanayi Sitesi A Blok No:6 MARMARİS/MUĞLA
Telefon: (0252) 419 00 77
ALİZE İNŞAAT
Adres: Atatürk Bulvarı No: 220 BODRUM/MUĞLA
Telefon: (0252) 363 00 90
Web:Alize Bodrum
Tamam o zaman, özeline de yazdım. Fabrika ile konuşuyorsun, buradaki bayilerine gönderiyorlar. Ödemeyi sen fabrikaya yapıyorsun, tekneyi Muğla'dan alıyorsun yani.Ümit bey öyle demek istememiştim.Yani yapıldığı yere fabrikasına ana bayisine muğladaki bayileri biliyorum.Ayrıca üstüne kar koyupta satıyorlar.Oradan daha uygun fiyata alabilirim diye düşünmüştüm. Yinede teşekkürler
Tamamdır.Tamam o zaman, özeline de yazdım. Fabrika ile konuşuyorsun, buradaki bayilerine gönderiyorlar. Ödemeyi sen fabrikaya yapıyorsun, tekneyi Muğla'dan alıyorsun yani.