Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne Için En Amotorune Makina Kamış Önerisi

floperx

Yeni Üye
Adı
mert
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar

Bir arkadaşım ile Tuzla'da 4.5mt lik bir tekne aldık ve hayalimizdeki balık sevdamız böylece başlamış oldu. Daha önceden hiç av tecrübem yok. Tekne ile bir kaç defadır makara misina, çapari ve 50gr kurşun(tuzla'daki balıkçılığın önerip sattığı malzemeler) ile istavrit avlamaya çalışıyoruz. Ve 3-4 saatte birer kilo civari alıyoruz.

Biliyorum yolun çok başındayım o yüzden sizden uygun bütçeli bir takim onerisi bekliyorum. Hatta teknik ve diğer önerilerinize de olursa çok ama çok memnun olurum.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

floperx

Yeni Üye
Adı
mert
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Acil yardim ederseniz memnun olurum. Yarın oltayi almayı düşünüyorum.

Başlangıç için olacak. Balık tutmayı bununla ogrenicem. Max bütçem 150 veya 200. Hatta ne kadar düşük olursa o kadar iyi...

Decathlonda 65 liraya olta kamış seti var. Mesela onları tavsiye eder misiniz?

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle hoşgeldiniz!

dechatlonda satılan hazır setlere hiç bulaşmayın makine kamış iki günde elinizde kalmasın

kamışla alakalı çok fazla tekne tecrübem olmasada linkteki ürüne bir bakın derim
Okuma G-Force Light Boat 6' 180 cm 60-120 gr 2 Parça Tekne Kamışı

pendik marinada hedef balık @Hamdi beye uğrarsanız size fazlasıyla yardımcı olacaktır...

ayrıca @coner eşref abi tuzla bölgesinde çok tecrübeli mesajı görürse tavsiyelerde bulunur

şimdiden rastgele!

gencery

Aktif Üye
Adı
gencery
Artık tekneyi aldığınıza göre , bu şekilde kullan at malzemeye para harcamayın derim.mesela bu parayla sadece kamış yahut sadece makine alın derim.elinizdeki kamış yahut makineyle kombinleyip bir dahaki seferde de diğerini tamamlayabilirsiniz.Hedef Balık doğru adres olacaktır.hayırlı olsun.

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Merhabalar

Bir arkadaşım ile Tuzla'da 4.5mt lik bir tekne aldık ve hayalimizdeki balık sevdamız böylece başlamış oldu. Daha önceden hiç av tecrübem yok. Tekne ile bir kaç defadır makara misina, çapari ve 50gr kurşun(tuzla'daki balıkçılığın önerip sattığı malzemeler) ile istavrit avlamaya çalışıyoruz. Ve 3-4 saatte birer kilo civari alıyoruz.

Biliyorum yolun çok başındayım o yüzden sizden uygun bütçeli bir takim onerisi bekliyorum. Hatta teknik ve diğer önerilerinize de olursa çok ama çok memnun olurum.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Captain King Fisher 1.65 15-25 lbs section 2 kamış ( 50 Tl )
Ryobi ap power 6000 - 8000 makina ( çekeri yüksek , Hızlı devir Jig Makina, Derin yerlerde hızlı devir iyi oluyor )
( yavaş devir düşünürsen ) raw 2 55.

floperx

Yeni Üye
Adı
mert
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Artık tekneyi aldığınıza göre , bu şekilde kullan at malzemeye para harcamayın derim.mesela bu parayla sadece kamış yahut sadece makine alın derim.elinizdeki kamış yahut makineyle kombinleyip bir dahaki seferde de diğerini tamamlayabilirsiniz.Hedef Balık doğru adres olacaktır.hayırlı olsun.
Öneriniz için teşekkürler ancak şu anda bütçem malesef bu kadar.
Siz max 100 ve max 200 arası bir makina onerebilirseniz çok memnun olurum
Benim bulduklarım;

Okuma Trinty TNF-350 (4,5;1) 3 bb Olta Makinesi
69,62 TL
Ust sinirimda da
Okuma Avenger FD AV-55 (4.5:1) 6+1 Olta Makinası
187,62 TL

Bunlar içinde yorumda bulunursaniz çok memnun olurum.

floperx

Yeni Üye
Adı
mert
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Captain King Fisher 1.65 15-25 lbs section 2 kamış ( 50 Tl )
Ryobi ap power 6000 - 8000 makina ( çekeri yüksek , Hızlı devir Jig Makina, Derin yerlerde hızlı devir iyi oluyor )
( yavaş devir düşünürsen ) raw 2 55.
Öneriler için çok sağolun. Kamışı listeme aldım. Ancak makina bütçenin çok üstünde.

Belekbeach

Aktif Üye
Okuma ceymar 55 veya 65 makine kamis ise remixon hurricane 1.65 veya 1.80 fakat iki tipi var yüzükleri celik olandan olacak 250-260 tlye biter 60-65 liralik set kullanacagina elle avla daha iyi olur.

floperx

Yeni Üye
Adı
mert
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma ceymar 55 veya 65 makine kamis ise remixon hurricane 1.65 veya 1.80 fakat iki tipi var yüzükleri celik olandan olacak 250-260 tlye biter 60-65 liralik set kullanacagina elle avla daha iyi olur.
Öneriniz için teşekkürler. Ancak şu an ki bütçem el vermiyor malesef.
Bir de ben hayatımda ilk defa olta kullanacağım ve muhemelen öğrenene kadar istavrit avlayacağım. O yüzden benim için öğrenme oltasi olacak. Eğer becerebilirsem ileride çok daha iyilerini alabilirim.

Uygun fiyatlı iki makina buldum. Görüşlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum.

1.Okuma Revenger Pro Rvp-55
2.Okuma Trinty TNF-350