Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öncelikle hoşgeldiniz iyi forumlar öncelikle kamışlar üzerindeki atar değerleri içinde kullanılması daha iyidir ama 100 gr atarsınız bir tekne kamışı ile ki 100 200 g atarlı tekne kamışları mevcut hoş bu değer ile bir surf kamışla yapilacak atışlar kast edilmiyor ama benim 10.30 atarli spin kamış ile 60 70 g atmişliğim var yani atiliyor pek iyi sonuçlar vermesede ama tavsiyem kiyidan 20 25m lik atişlari kasnak(el oltası) ile yapabilirsiniz hem emin olun aviniz daha zevkli olacaktır bence bunu bir deneyin kaldiki 20 25 m mesafeleri rüzgarsiz havalarda 10g ile bile elde edersiniz 100 g a gerek dahi yokMerhaba .yeni üye oldum siteye ve olur olmaz yazıyorum. Yanlis yer veya konu olabilir kusura bakmayın.
Yeni başladığım balikcilikta spin lrf ve surf olmak üzere hepsiyle ilgiliyim![]()
Sorum tekne kamisiyla 100 200 gr atarli sahilden sallamayla atılabilir mi?yani kırılır mı vs.uzaga atma sıkıntı değil 20 25 m işimi fazlasıyla görüyor tuttuğum yerde.tesekkurler