Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne Için En Amotorune Makina Kamış Önerisi

rıza

Üye
Adı
rıza e
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma Revenger Pro 65 sizi mutlu edicektir

Dryygt

Yeni Üye
Adı
Yigit
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba .yeni üye oldum siteye ve olur olmaz yazıyorum. Yanlis yer veya konu olabilir kusura bakmayın.
Yeni başladığım balikcilikta spin lrf ve surf olmak üzere hepsiyle ilgiliyim:)
Sorum tekne kamisiyla 100 200 gr atarli sahilden sallamayla atılabilir mi?yani kırılır mı vs.uzaga atma sıkıntı değil 20 25 m işimi fazlasıyla görüyor tuttuğum yerde.tesekkurler

aydinkoksal

Yeni Üye
Adı
Hilmi Aydın KÖKSAL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba benimde tekne kamış ve makine tavsiyesine ihtiyacım var.

bütcem 300 TL misina dahil 300 tl civarı

lütfen yardımcı olun

daiwa crossfire 4000 nasıl makine sizce spin oltası die geçiyor sanırım ama tekne avınnda tvsiye edermisiniz tşkler. bende amatörüm bu arada ama almışken doğru düzgün bişeler olsun istiyorum.

pelipe35

Aktif Üye
Adı
Ali Ersin Öztürk
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba .yeni üye oldum siteye ve olur olmaz yazıyorum. Yanlis yer veya konu olabilir kusura bakmayın.
Yeni başladığım balikcilikta spin lrf ve surf olmak üzere hepsiyle ilgiliyim:)
Sorum tekne kamisiyla 100 200 gr atarli sahilden sallamayla atılabilir mi?yani kırılır mı vs.uzaga atma sıkıntı değil 20 25 m işimi fazlasıyla görüyor tuttuğum yerde.tesekkurler
Öncelikle hoşgeldiniz iyi forumlar öncelikle kamışlar üzerindeki atar değerleri içinde kullanılması daha iyidir ama 100 gr atarsınız bir tekne kamışı ile ki 100 200 g atarlı tekne kamışları mevcut hoş bu değer ile bir surf kamışla yapilacak atışlar kast edilmiyor ama benim 10.30 atarli spin kamış ile 60 70 g atmişliğim var yani atiliyor pek iyi sonuçlar vermesede ama tavsiyem kiyidan 20 25m lik atişlari kasnak(el oltası) ile yapabilirsiniz hem emin olun aviniz daha zevkli olacaktır bence bunu bir deneyin kaldiki 20 25 m mesafeleri rüzgarsiz havalarda 10g ile bile elde edersiniz 100 g a gerek dahi yok :)

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Başlangıç seviyesi takımlar çok kısa bir süre sonra size yetersiz gelmeye başlıyor. Almışken en azından orta halli bir takım kurun kendinize bence. Çünkü başlangıç denen takım sizi mutsuz etmeye başlayınca elden çıkarılamayacak bir set olduğu için boşuna para harcıyorsunuz. Bütçenizi x2 yapmanızı öneririm.

Belekbeach

Aktif Üye
Ceymar 55 ben 220 ye aldim uzerine 30 lik misina sar 50 tllikte bot kamisi devam