Mustafa_35
Üye
Çıkrık baktım. Araştırdım. Ama çıkrık makinalarda sitelerde drag gücü hiç yazılmamış. Drag bilgisi yok. Fiyatlarda uçmuş. Açıkçası çıkrık makinalarla ilgili hiçbir bilgi ve tecrübeye sahip değilim.
Ayrıca dediğim gibi fiyatlar uçmuş. Yani 400-500 tl arası düzgün bir çıkrık makinada bulamadım. Yada vardı ben anlamadığım için bakamadım.
Bu nedenle ( zaten topu topu 2 bayramda bir ay kullanacağım diyerek ) bildiğim normal makaralara bakabildim.
Çıkrık düşünürsen birkaç tane link vereyim incelersin 20-25 kg arası drag
TRY 249.39 6%OFF | SEWS-SHUANGYU RAMPART Balıkçılık Reel 8 Paslanmaz Çelik Rulmanlar Tekne Davul Döküm Balıkçılık Makaraları Süper Güç Sürükle 25Kg
(link)
TRY 196.88 38%OFF | YUYU Metal Dijital Yem Döküm Balıkçılık Reel sayaç ayak Trolling Reel Tuzlu Su içinde 3000 cast Balıkçılık davul tekerlek Sürükle 20 kg
(link)
TRY 226.33 43%OFF | Tam Metal Güçlü Trolling Balıkçılık Reel Çift fren tamburu Tekerlek Döküm Deniz Baitcasting Makaraları Bobin 4.2: 1 hız Max Sürükle 20 kg S4
(link)
TRY 326.64 | MingYang CL70 tam metal trolling balıkçılık reel süper sürükle 20 kg kadar sol/sağ el 3 rulman ücretsiz nakliye
(link)
TRY 256.01 16%OFF | SHUANGYU RAMPART Balıkçılık Reel 8 Paslanmaz Çelik Rulmanlar Tekne Davul Döküm Balıkçılık Makaraları Süper Güç Sürükle 25Kg
(link)