Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ve bir sigortacı olarak; Yunanistan ve adalarını kapsadığını özellikle belirten all risk yat sigorta poliçesini de ben ilave edeyim.Transitlog... "şu tekne şu yolcularla bu ülkenin şu limanından o ülkenin bu limanına gidecektir" belgesi... Tabi gidecek yolcularda vize de olması lazım çünkü kapıda vize uygulaması genelde nisan sonunda karşılıklı teyit mektubuyla başlatılıyor... Bir de yasa olarak epeydir var olan ama Yunanistan'ın artık ertelemeyeceğini duyurduğu bir yabancı bayraklı (veya yunan bayraklı ama yabancı sahipli) tekne vergisi bu yıl yürürlüğe girdi.. Bir gün bile kalsanız 1 aylık vergi ödüyorsunuz teknenin boyu-eni ve bir € sabiti çarpılarak... 5 metrelik teknenin değerine yakın masraf çıkar kısaca![]()
Sizin ilaveden sonra ben de bir eksiltme yapayım madem skor eşitlensinVe bir sigortacı olarak; Yunanistan ve adalarını kapsadığını özellikle belirten all risk yat sigorta poliçesini de ben ilave edeyim.
bir sigortacıya sorayım o zaman,Ve bir sigortacı olarak; Yunanistan ve adalarını kapsadığını özellikle belirten all risk yat sigorta poliçesini de ben ilave edeyim.
Evet, sigortalatabilirsiniz. Ancak botunuz güvenlikli bir marina'da olması şartıyla sigorta yapabiliyorlar. Eğer sitede duracaksa bot ve motorunuz yine sitenin de güvenliği ve/veya güvenlik kamerası tertibatı olmalı diye hatırlıyorum.bir sigortacıya sorayım o zaman,
bot aldığımda botu ve motoru çalınmaya yada batmaya karşı sigortalatabilirmiyiz?
tekne sigortası yapılıyor ve dinghy bu sigortaya dahil edilebiliyor ama sadece şişme bot ile ilgili bir şey bulamadım.