Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekne Önerisi Alabilir Miyim?

StratoS

Yeni Üye
@momentmc

Selamlar,

Alıntı yaptığınız yeri okumuşsunuz ama yazıyı okumamışsınız :)

Önermeme sebebim hız vb değil. 50 hp motor için şuan bana tekne montajı dahil 42.000 TL fiyat çekildi. (Sıfır bahsediyorum).

Yazıda belirttiğim 21 HP Yanmar için 40.000 TL montaj dahil fiyat verildi. Yakıt tüketiminin de ekonomikliğini düşünürsek gezi ve balık için ben içten dizel öneriyorum diye bu yüzden söyledim :)

60-70-90 hp motorların fiyatlarına girmiyorum bile. Elbette daha hızlıdır, daha atiktir. Ona sözüm yok. Zaten sürat teknesi için bu önerimin geçerli olmadığını belirtmiştim.

momentmc

Üye
Adı
Gokhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@momentmc

Selamlar,

Alıntı yaptığınız yeri okumuşsunuz ama yazıyı okumamışsınız :)

Önermeme sebebim hız vb değil. 50 hp motor için şuan bana tekne montajı dahil 42.000 TL fiyat çekildi. (Sıfır bahsediyorum).

Yazıda belirttiğim 21 HP Yanmar için 40.000 TL montaj dahil fiyat verildi. Yakıt tüketiminin de ekonomikliğini düşünürsek gezi ve balık için ben içten dizel öneriyorum diye bu yüzden söyledim :)

60-70-90 hp motorların fiyatlarına girmiyorum bile. Elbette daha hızlıdır, daha atiktir. Ona sözüm yok. Zaten sürat teknesi için bu önerimin geçerli olmadığını belirtmiştim.
Yok yazınızı baştan sona okudum, katılıyorum diye de 2 kere belirttim. Aslında sizin söylediğinize atıfta bulunup, okuyanların yanlış anlamaması için genel bir açıklamaya dönüştü yazım. Yanlış veya hatalı bilgi verdiniz gibi bir algı oluşsun istemem.

Sevgiler

taybars01

Yeni Üye
Ya abi bosverin ya :) herkes benzer bisey soyluyor zaten, takilmayin.

Ben 4.90 lik Enma’ma 60 hp Yamaha taktim. Jetski gibi gidiyor. 33 mil yaptim tekken. 3 yetiskinle de 27 mil yapti. Dolayisiyla 20-30 da rahat yeter diyebilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

momentmc

Üye
Adı
Gokhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Ben 4.90 lik Enma’ma 60 hp Yamaha taktim. Jetski gibi gidiyor. 33 mil yaptim tekken. 3 yetiskinle de 27 mil yapti. Dolayisiyla 20-30 da rahat yeter diyebilirim.

ENMA - 4,90'da 4 kişi 20 HP ile bir deneyin, sonra yine boşveririz. :) Gitmesine gider, ama nasıl gider orası muamma.

BAŞARAN

Aktif Üye

4.90 Enma + 60 Hp Yamaha
İyi tercih, tebrikler.:harika:

BAŞARAN

Aktif Üye
ENMA - 4,90'da 4 kişi 20 HP ile bir deneyin, sonra yine boşveririz. :) Gitmesine gider, ama nasıl gider orası muamma.
Kesinlikle doğru.
Ben 4.60 teknemde 20 Hp kullanıyorum.
Tek kişi süper, yanlış hatırlamıyorsam 2 kişi 21 mil hız yapıyordu.
4 Kişiyle keyfe keder gidiyor.

Son düzenleme: