Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tekneden çipura,mercan avı için kamış tavsiyesi

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam hobidaşlarım. Tekneden yapılan çipura ve benzeri avlar için ucu hassas fakat dalgalı havada da dengede kalabilen,1.50 ile 1.80 arası boylar arası olan kamış tavsiyesi yaparmısınız.

fisherman

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma Sarasota gayet yeterli. Bi bot kamisi

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba ,
Lineaeffe mustang 165cm 100-250gr
Lineaeffe Mustang - n11.com

Lineaeffe mustang 180cm 100-250gr
Lineaeffe Mustang Spin 180cm Parçalı Olta Kamışı 100-250gr - n11.com

Bu iki kamışı tavsiye ederim. Uygun fiyatlı olmasına rağmen oldukça iş gören , tabiri caiz ise f/p ürünü diyebiliriz.
Eğer ki... , çipura vb. haricinde Jig amaçlı kullanmayacaksanız , bu ürün sizin beklentileriniz fazlasıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum.

.165 liği dün sipariş ettim. inşallah memnun kalırım bakalım.Diğer arkadaşların tavsiye ettikleri kamışlar da harika. Bakalım buda kırılırsa onları alırım

fisherman

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
.165 liği dün sipariş ettim. inşallah memnun kalırım bakalım.Diğer arkadaşların tavsiye ettikleri kamışlar da harika. Bakalım buda kırılırsa onları alırım

fisherman
Nasıl kırıyorsun kamışları?
Çekerken küpeşteye falan mı yaslıyorsun?

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aynen küpeştenin yanında kırıldı. Fazla baskıda uygulamadım halbuki. Tralka du jigging 180 jig kamışıydı kırılan.sert ama inanılmaz hassas bir kamıştı.80-90 tl ama şuan satışta olmayan bir kamış. Satışta olsa aynısından alırdım valla.

fisherman

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Aynen küpeştenin yanında kırıldı. Fazla baskıda uygulamadım halbuki. Tralka du jigging 180 jig kamışıydı kırılan.sert ama inanılmaz hassas bir kamıştı.80-90 tl ama şuan satışta olmayan bir kamış. Satışta olsa aynısından alırdım valla.

fisherman
Dünyanın en pahalı ve en sağlam kamışını bile küpeşteye dayayarak balık çekmeye çalışırsan, ya da kazara bile olsa tekneye çarptırırsan kırılma kaçınılmazdır. Yoksa devasa boyda balıklar bile zor kırar kamışı.

tmac48

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dünyanın en pahalı ve en sağlam kamışını bile küpeşteye dayayarak balık çekmeye çalışırsan, ya da kazara bile olsa tekneye çarptırırsan kırılma kaçınılmazdır. Yoksa devasa boyda balıklar bile zor kırar kamışı.
Kazara oldu. Kırılmaz kamış yoktur katılıyorum.

fisherman

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Kazara oldu. Kırılmaz kamış yoktur katılıyorum.

fisherman
Sipariş ettiğiniz kamış için "bu da kırılırsa" dediğiniz için konuya yazma ihtiyacı hissettim. Olur ki yanlış kullanım vardır, soralım doğrusunu bulalımın peşindeydim.
Neyse ki hatalı kullanım değil kaza sözkonusuymuş.
Yeni sipariş ettiğiniz kamışınızı uzun yıllar sapasağlam kullanmanızı dilerim.