Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Teleskopik lrf kamışları hk.

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam dediğiniz kamış benim de dikkatimi çekti dediğiniz gibi maksat yanımda bulunsun olduğu için fazla bütçe ayırmadan elimde kalırsa da içime dert olmayacak bi kamılş bakıyorum bütçe arttırabilirsem okuma yoksa dediğiniz kamışı alma niyetim var makine olarak da okuma 'nın aria 20 gibi bi makineyi düşünüyorum.
aria yerine aynı fiyat bandına yakın acuador tavsiye ederim 1000 lik ve 3000 lüğü var, gayet tıkır tıkır bir makina

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tavsiyenizi değerlendireceğim ikisi de okuma ama farklarını araştıracağım

sasasa

Üye
Adı
ahmed bal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sakın aria'ya gidip para vermeyin hocam. @GURKANKALKAVAN hocamın çok yararlı birkaç konusu var. o konulardaki makineleri inceleyin. gidip de aria serisi makinelere para harcamayın.
rassgele.

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
eyvallah hocam sağolun. uyarınızı dikkate alıcam. aria fiyat olarak makul geliyordu ama hiç kullanmamıştım.

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hocam yanlış söylemişim aria değil de alaris e bakmışım 2000 lik olan aria benim de hoşuma gitmedi.

Tarık Alp

Üye
Adı
Tarık Alp
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam dediğiniz kamış benim de dikkatimi çekti dediğiniz gibi maksat yanımda bulunsun olduğu için fazla bütçe ayırmadan elimde kalırsa da içime dert olmayacak bi kamılş bakıyorum bütçe arttırabilirsem okuma yoksa dediğiniz kamışı alma niyetim var makine olarak da okuma 'nın aria 20 gibi bi makineyi düşünüyorum.
Makine olarak aria fln alma sakın bende de vardı aria ağır kalıyor yoruyor adamı biraz. Senin o fiyatlarda alavileceğin en uygun sağlam makine ryuji ares 2000 veya shimano sienna 2000 ikisi de olmadı shimano fx 2000 de alabilirsin ama üstte yazdığım iki makine tam istediğin makineler diyebilirim. Uygun alayım diye de ariaya inme bence okuma markası olsun diyorsan da en kötü alaris 20 al keyfine bak hocam benden söylemesi. Acele karar verip aria alma bende var ağır bi makine lrf ye çok uygun değil bence.

Tarık Alp

Üye
Adı
Tarık Alp
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hocam yanlış söylemişim aria değil de alaris e bakmışım 2000 lik olan aria benim de hoşuma gitmedi.
Ryuji yeni bir marka ama makineleri fiyat performans ben beğeniyorum kalitesini. Valla 45cm turna 35 cm kasna iri perch karagöz hiç sıkınıtısız aldım makine de muadillerine göre gayet hafif ve kullanışlı. Akıcılık da gayet iyi okumalar artık ağır kalıyor biraz. Hatta bak Ryuji infinity 2000 lik lrf makinesi de çok güzel bende ares var bir sürü balık falan aldım ama infinity de güzel diyorlar sen iyi bir araştır ama illa okuma almana gerek yok o fiyatlara daha fiyat performans kullanışlı bir sürü makine bulabilirsin hocam.Yine merak ettiğin birşey olursa okuma makineler olur shimanolar olur ryujiler olur ben diğer tele lrf modelleri de kullandım bu okumanın vs. Yardımcı olabilirim.