Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEMU Reklamları Hakkında

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sayın Admin ve Yöneticiler,

1-2 haftadır forum acayip bir reklam kuşatması altında. Görünce sildiğinizi biliyorum tabi ki ancak sürekli yeni kullanıcı açıp bu arkadaşlar eylemlerine devam etmekteler. Daimi bir çözüm bulunabilir mi acaba?

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Haklısınız kullanıcı olarak beni de aşırı rahatsız etti. yeni kullanıcıların belli bi süre konu açmaları engellense sorun çözülebilir gibi.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Çözüm arıyoruz da henüz bulabildiğimiz söylenemez.
Kapıya ne kadar kilit koysanız da teknoloji çağında illa bir açığını buluyorlar.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Yeni üyelerin konuları yayınlanmadan önce yöneticiler tarafından onaylanması belki çözüm olabilir. Bir de konu açmalar arasında süre sınırı olması (örneğin 15 dk'da iki konu açılamaması) spam'ı azaltabilir.

sasasa

Üye
Adı
ahmed bal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yeni üyeler için en az 10 mesaj sınırı olsa yeni konu açmak için ? işe yaramaz mı acaba ?
böyle bir önlem varsa ve ona rağmen önlenemiyorsa çözüm önerim için affola.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
yeni üyeler için en az 10 mesaj sınırı olsa yeni konu açmak için ? işe yaramaz mı acaba ?
böyle bir önlem varsa ve ona rağmen önlenemiyorsa çözüm önerim için affola.
Reklam amacı olmayan, normal yeni üyelerin yoluna taş konmuş olur. Tanışma, yardım konusu açamazlar. Konu açabilmek için amaçsız iletiler gönderilmesini teşvik eder.

tailofcat

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Negatif
Üye oluşturmada robot kontrolü ve yeni üyelerin konu açmak için gerekli mesaj sınırı gibi ayarlarla üstesinden gelinebilir diye düşünmekteyim.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üye oluşturmada robot kontrolü ve yeni üyelerin konu açmak için gerekli mesaj sınırı gibi ayarlarla üstesinden gelinebilir diye düşünmekteyim.
Yeni üyelerin belli mesaj sayısına ulaşılana kadar konu açamaması bana da mantıklı geliyor aslında. Çünkü zaten defalarca yanıtlanmış şeyler araştırma yapılmadan direkt konu açılarak soruluyor. Ama sorunu çözer mi bilmem kendileri konu açamayınca başka iletinin altına mesaj olarak atabilirler bu sefer.

tailofcat

Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yeni üyelerin belli mesaj sayısına ulaşılana kadar konu açamaması bana da mantıklı geliyor aslında. Çünkü zaten defalarca yanıtlanmış şeyler araştırma yapılmadan direkt konu açılarak soruluyor. Ama sorunu çözer mi bilmem kendileri konu açamayınca başka iletinin altına mesaj olarak atabilirler bu sefer.
yeni üye oluştururken ben robot değilim kutucuğu eklenirse sorun çözülür.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Yeni gelenlerin en azından tanıtım mesajı atmasını beklerken bu doğru bir yaklaşım olmaz.