Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Temudan aldığım malzeme

Brof1st

Yeni Üye
Adı
Samet
Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.

Öncelikle temudan çok ürün almıyorum kalite ve tedarik durumlarından dolayı hatta bahsedeceğim bu alışveriş bir ilk oldu diyebilirim. Fotoğraflarda da belirttiğim üzere küçük ama gerçekçi duran bir silikon balık siparişi vermiştim ancak geldiğinde üzerinde kansere sebep olabilecek nikel vb maddeler barındırdığını gösteren bir ibare vardı araştırdığım kadarıyla bu çoğu marka silikon içinde geçerliymiş oncelikle bununla alakalı bilgi sahibi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim bir diğer konu bu ürünü lrf avında kullanmayı göz önünde bulundurursak ne tür ve kaç gr bir jighead önerirsiniz. Rastgelsin...

Ekli dosyalar

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Merhabalar.

Kaliforniya yasaları uyarınca, zararlı olduğu kaliforniya eyaletince belirlenmiş maddeleri içeren ürünlere bu tarz uyarılar eklenmesi gerekiyor. Bizle alakası olmayan bir mevzuat gereği yani. Endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Tıpta kullanılan, kalp damarlarına implant edilen stent (nikel alaşımı içerir) gibi ürünler için bile bu uyarı konuyor. California Proposition 65 diye aratırsanız daha ayrıntılı bilgi görebilirsiniz.

Brof1st

Yeni Üye
Adı
Samet
Merhabalar.

Kaliforniya yasaları uyarınca, zararlı olduğu kaliforniya eyaletince belirlenmiş maddeleri içeren ürünlere bu tarz uyarılar eklenmesi gerekiyor. Bizle alakası olmayan bir mevzuat gereği yani. Endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Tıpta kullanılan, kalp damarlarına implant edilen stent (nikel alaşımı içerir) gibi ürünler için bile bu uyarı konuyor. California Proposition 65 diye aratırsanız daha ayrıntılı bilgi görebilirsiniz.
Evet hocam sonra araştırdım biraz öyleymiş teşekkürler bilgi için iyi forumlar...

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bizim denizler (insanımız sağolsun) o yemlerin içindeki katkı maddelerinden çok daha tehlikeli atıklar barındırıyor aslına bakarsanız. :)
bende geçen siparişimde bu yazıyla karşılaştım fakat açıkçası pekte umursamadım biraz düşününce.

Brof1st

Yeni Üye
Adı
Samet
bizim denizler (insanımız sağolsun) o yemlerin içindeki katkı maddelerinden çok daha tehlikeli atıklar barındırıyor aslına bakarsanız. :)
bende geçen siparişimde bu yazıyla karşılaştım fakat açıkçası pekte umursamadım biraz düşününce.
Evet hocam malesef öyle çevreye duyarlılık sıfır insanlarımızda...