Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tercihim Yerliyurt 4.80 Diving oldu. Çok memnunum:)))

cucuban

Yeni Üye
Adı
Cüneyt Köksalar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar;
Bu sevdaya;
2006 yılında ilk teknem Çavsa Boat 4.05 15 hp 4 zamanlı Johnson
Mursan Dolphin 455 15 hp 4 zamanlı Johnson aynı motor
Yerliyurt 4.30 lx 15 hp 4 zamanlı Johnson aynı motor
Mursan Trophy 5.20 70 Hp 2 zamanlı Yamaha
Yerliyurt 4.60 25 Hp 4 zamanlı enjeksiyonlu Tohatsu
ve sonunda Yerliyurt 4.80 Diving ve 25 HP 4 zamanlı enjeksiyonlu Tohatsu ile devam etmekteyim.
Son teknemde aradığım özellikleri ve konforu buldum.
Hem balıkçılık, hem gezi, konfor, kapasite, güvenlik, rahatlık, geniş hacim, bol saklama alanı, özel bir livar,25 hp motorun sağladığı yakıt tasarrufu hepsi bir arada oldu.
Resimleri paylaştığımda sanırım sizde bana hak vereceksiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese selamlar...

cucuban

Yeni Üye
Adı
Cüneyt Köksalar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teknem özel olarak yapılmıştır, aslında 4.80 konsollu bir teknedir. Ancak mevcut motorum olması ve yenileme bütçesi sebebi ile konsolsuz olarak dizayn edilmiş ama ilerideki upgrade için alt yapısı döşenmiştir. Direksiyonlu bir motora geçmem sonrası, kabin ve alt bağlantılar yapılabilecek şekildedir.
Yııların tecrübesi ve konfor ihtiyaçları neticesinde aksesuarlar ile donatılmış ve kullanışlı bir tekne olmuştur. Livar özel olarak dizayn edilmiş ve sonradan tarafımdan sintine motoru ve ayarlı zaman saati ile sürekli devir daim yapabilen ve uzun süre balığı veya canlı yemi canlı tutabilen bir yapı oluşturulmuştur.

cucuban

Yeni Üye
Adı
Cüneyt Köksalar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yerliyurt firması içinde bilgi vermek isterim; öncelikle şanslıyız ki Bursa'da üretim yapmaktalar. Kendim ve arkadaşlarım uzun zamandır teknelerini kullanmaktayız ve gide gele kendileri ile yakın arkadaşta olduk. Öncelikle herkesin rahatsız olduğu konu olan; fuar tekneleri yada showroom teknelerinin özenle yapıldığı, sipariş teknelerinin aynı gelmeyeceği konusunda; Yerliyurt firmasına güvenebilrsiniz. Her tekne nereye giderse gitsin aynı özende ve titizlikte yapılmaktadır. Gözlerimle gördüm ve görüyorum, bu konuda içiniz rahat olsun.
Tekneye istenilen aksesuarların takılması ve istenilen özel Livar gibi çalışmaların yapılabilmesi için yoğun sezonu değil, kış sezonunu seçmelisiniz yoksa özel işlere vakit ayıramıyorlar. Bilginiz olsun...
Ürünler kesinlikle kaliteli, kullanılan avrupa malzeme ve birinci sınıf işçilik ile kaliteli ve sağlam ürünleri ortaya çıkarıyorlar.
İstediğim gibi bir tekneye sahip olmamı sağladıkları için sizlerin huzurunda teşekkür etmek isterim...

NiGHTMaRe07

Aktif Üye
Adı
AŞKIN ATEŞ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Öncelikle tekneniz hayırlı uğurlu olsun..Allah kaza bela vermeden sağlıkla binmek nasip etsin..

yeni tekne alacak birisi olarak birkaç sorum olacak..cevaplandırırsanız sevinirim..
1)yerliyurt firmasını çok duydum ama kullanan arkadaşla hiç konuşamadım dalgada denge oranı nasıl..?( M gövde olanlara kıyasla)
2)sadece teknenin yapımı kaça mal oldu..?(motorsuz hali)

GorkeM

Yeni Üye
Adı
Görkem Özdemir
maşallah çok keyifli olsa gerek

cenkozatay

Üye
Tekneniz gerçekten çok güzel olmuş, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. Benim merak ettiğim 460 modeli yeterli gelmedi mi, bir de ikisini de kullanmış biri olarak tekneler arasında gördüğünüz farklar nelerdir?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umooth

Daimi Üye
Adı
umooth
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar,
Tekneniz çok güzel. bu aralar ben de yeni bir tekne alma niyetindeyim. Yerliyurt 4.60D konsollu modelini beğeniyorum. 25lik bir makinada performansı nasıl tecrübenizi öğrenmek isterim. Ben 20bg düşünüyorum çok mu düşük kalır?