Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TERKOS GÖLÜ TURNA AVIM 16.08.2015

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Halim
Güzel bir gün olmuş..

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Sağolasın rasgelsin rapala ile alındı

Oguzhan66

Yeni Üye
Adı
Oguzhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrik ederimm :) abilerim sizden ogrenecegmm cok sey var

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Uzunca zaman turna avına hasret kaldım dayanamayıp sabah kendimi terkos da buldum hava süper su çarşaf gibi saat 06:30 başladık 1 saat sonra ilk balığımızı tuttuk 5 tane tuttum 5 kişilik yemeğimiz çıktı deyip kendimizi ağaçlıklara attık yemek su birazda keyif yapalım diyip yüzdük herkese rastgele
bizde oradaydık biraz geç çıktık tekneye çok güzel 3 kg civarı bi turna güzel bi levrek ve orta ayar bi turna aldı arkadaşım ben takımın azizliğine uğradım sıfır çektim o yüzden rapor açmadım

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
tebrikler. bende turnaya gitmeyeli neredeyse 4 sene olacak. terkos çok güzel çok verimli bir yer turna açısından fakat kıyıdan avlanacak yer yok diyebilirim. bizde tekneyle gidiyorduk. bu sene pek terkostan turna haberi gelmedi. önceki senelerde yazın boğazda balık yokken çok fazla yakalardık. hatta adam başı 15 - 20 tane yakalanırdı tabi bir çoğu geri salınırdı. eve en fazla 4 - 5 tane turna götürülür. zaten fazlası yenmiyor buzluğa atsan uzun süre beklemez. işin özeti bu sene pek turna yok gibi gözüküyor.kanal İstanbul projesi de hayata geçerse artık o bölgede turna hayalden de öte olur.