Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TERKOS'TA TURNAYA NİYET LEVREKMİŞ KISMET

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Yaşar ile gitmeyi dşünüyoruz.
2 kişi görürseniz kel ve Fodul olan Yaşar, Yakışıklı ve alemin kralı olan ben :D

Biz biraz orman içi sulara gideceğiz,Köprünün oralar felan kalabalık olur.
Geçen sene 20 km kadar yürüyerek kıyı şeridini taramıştık.keyifli ve yorucu olmuştu.

mbektas

Aktif Üye
Adı
Mustafa Bektaş
Pazar günüde hava sağlam yağmurlu gözüküyor. Gitmeyi düşünenler gözardı etmesin derim :) gerçi daha 5 gün var değişebilirde.. düzelirse bende Birol abiyle Yaşar abiyi takip ederim :)

AydinYAMAN

Yeni Üye
Adı
Aydin Yaman
gideceklere simdiden rastgele diyorum benim sorum kiyadan mi avlanacaksiniz yoksa sandalla mi?

başkan

Üye
Adı
hakan bakar
güzelbir av olmuş darısı bu sezon bizim başımıza.mümkünse hulisi amcanın telefonunu vere bilirmisin.rastgele

oguz34

Yeni Üye
Adı
oguzdemircan
selam arkadaslar herkese rast gele dıyerek ılk forumda gordugum sudak balıgına cevap yazamadan gecemedım <:=))masalah super devamını dılıyorum kısmetse bende bu hafta acılısı yapmaya terkosa gıdıcem bakalım kısmetımızde ne cıkıcak sızlerle hafta ıcı paylasıcam tabıkı balık tutarsam

EnginDağlı

Yeni Üye
Adı
Engin Dağlı
Yorum yazan tebriklerini gönderen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bu fotolar geçen seneden,İnşallah bu senede bereketli bir sezon geçiririz.Tüm Balık Sevdası arkadaşlara yeni balık sezonunda , hayırlı,bereketli,kazasız,belasız,bereketli bol avlar dilerim.
Bende bu hafta açılışı yapacağım kısmetse.

Her şey gönlünüzce olsun......Rasgele.