Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Teşhirdeki kamışı alırmısınız?

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
Dün malum büyük bir balıkcıdan kamış aldım. İstediğim kamışları teşhir bölümünden bulup verdiler ben de alacağım kamışı seçip bunu istediğimi söyledim. Bana bakan kişi diğerine aşağıdan kamışı getirmesini söyledi. Aşağı giden elinde kılıf ve ucuna takılan korumasıyla geldi. Ne oldu kamış yokmu dedim. getirdim burda dedi, merdivenin başına koymuş. İçeriside kalabalık, elinde kılıf bana bakan kişiyi arıyor bende peşinden gittim ama benim geldiğimi fark etmedi ve diğerine teşhirdekini vereyim mi dedi. Beni farkeden diğeri getirdiğini ver dedi. Anladığım kadarıyla punduna getirirlerse teşhirdeki kamışı veriyorlar. Teşhirdeki kamışlar herkesin elinden geçiyor alan sallıyor, sağa sola çarpıyor gözle görünmeyecek hasarlar oluyor. Onun içindir ki teşhirdeki ürünleri almıyorum fakat dikkatli olunmaz ise bizim esnafın azizliğine uğramanız çok olası. İnternetden de kamış alırken aynı risk var. Adamın ne göndereceği belli değil. İnternetten alışveriş yapacaksam yurtdışındaki güvenilir satıcıları tercih ediyorum fiyat biraz fazla olsa bile.

Faryalı

Daimi Üye
Teşhir ürünleri eskiden daha ucuza satılırdı. Şimdi pek esnaf kalmadığı için herkes saplamanın peşinde. İnternetten siparişlerde ne kadar ezik çizik ürün var zaten yolluyorlar. Üşenmeyin geri iade edin ki bir daha yapamasınlar. Alışveriş öncesi mağaza yorumlarını okumayı ihmal etmeyin. Bir rahatsızlığınız olursa Google yorumlara yazabiliyorsunuz ve buradan okuyanlar alışverişte daha bilinçli oluyor.

Faryalı

Daimi Üye
Bir keresinde sipariş verdiğim ürünün muadili bir ürün gönderdiler. Sanki ilaç alıyorum eczaneden. Yoksa ürün kalitesiz olanını gönderme. Göndermek istiyorsan da hediye gönder. Başka mağazadan alabileceğim bir ürün, mağduriyet yok ki sanki gideriyormuş gibi başka marka göndermek saçma.