Scolopax
Aktif Üye
Dün malum büyük bir balıkcıdan kamış aldım. İstediğim kamışları teşhir bölümünden bulup verdiler ben de alacağım kamışı seçip bunu istediğimi söyledim. Bana bakan kişi diğerine aşağıdan kamışı getirmesini söyledi. Aşağı giden elinde kılıf ve ucuna takılan korumasıyla geldi. Ne oldu kamış yokmu dedim. getirdim burda dedi, merdivenin başına koymuş. İçeriside kalabalık, elinde kılıf bana bakan kişiyi arıyor bende peşinden gittim ama benim geldiğimi fark etmedi ve diğerine teşhirdekini vereyim mi dedi. Beni farkeden diğeri getirdiğini ver dedi. Anladığım kadarıyla punduna getirirlerse teşhirdeki kamışı veriyorlar. Teşhirdeki kamışlar herkesin elinden geçiyor alan sallıyor, sağa sola çarpıyor gözle görünmeyecek hasarlar oluyor. Onun içindir ki teşhirdeki ürünleri almıyorum fakat dikkatli olunmaz ise bizim esnafın azizliğine uğramanız çok olası. İnternetden de kamış alırken aynı risk var. Adamın ne göndereceği belli değil. İnternetten alışveriş yapacaksam yurtdışındaki güvenilir satıcıları tercih ediyorum fiyat biraz fazla olsa bile.