hayalet avcısı
Daimi Üye
budur.tebrikler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler,Elinize sağlık gerçekten güzel avlar
dize zahmet kullandığınız ekipmanları da yazar misiniz hakikaten güzel duruyorlar misinalardan tut da jiglere kadar mumkünye bir paylaşın.
Görünen bir stella bir sustain var galibagerisini çıkaramadım kamışları merak ettim
Ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim.terikler. çok güzel av. video da çok güzel. paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler, size de rastgelsin.Tebrikler mis gibi bir av olmus
Burak Beyin dedigi gibi ekipman detayini heyacanla bekliyoruz zahmet olmazsa.
Rastgele.
eşekkürler, İnşallah rast gelir. Bol şanslarAhmet tebrikler.bu hafta bizde gıdıcez inşallah Bizede böyle bir av yapmak nasip olur
Ekip adına teşekkür ederimTebrikler ekip olarak başarılı ve bereketli bir ava ımza atmıssınız..Devamını dilerım..Afiyet olsun..
Evet balıklar gerçekten şahane. hard gameTebrikleer güzel av yapmışsınız.
Balıklar da şahane
Daha da iyilerinin rast gelmesi dileğiyle![]()
Sağolasın Selahattin.Hey maşallah, oraya bir gün ben de gideceğim, kurtulmam lazım Bursa'dan artıkTüm ekibi tebrik ediyorum süpersiniz
![]()
Eyvallah Şeref ağabey,Tebrikler Ahmet
Çok güzel av olmuş.
Kepçeci de kameraman da işlerini çok iyi yapmışlar.
Her zaman rast gelsin
Teşekkürler,tebrikler
Çok teşekkür ederiz. Sizlere de rastgelsin.Tüm ekibin ellerine sağlık.Bereketli avlarınızın devamını dilerim.Afiyet olsun.
İnanın hiç bir görev dağılımı yapmadık..Avcısı, kameramanı, kepçecisiyle tam bir ekip işi olmuş..
Harika !
Uğur teşekkür ederim. Güzel bir gün oldu. bol yardırmalıAhmet süper torikler, tebrik ederim. Gittiğinize değmiş.
Ama Torrik bile az olmuş bence
Yalnız orda kepçeci adamın biri var, bu palamut hayvanını ben niye tutamıyorum diye söylenip duruyordu habire.
Hiç utanmıyorda di mi o balıkları tutarken
Neyse biz de çinekopçuklarımızı tutalım bari buralarda, çinekop bile diyesim gelmedi bu balıklardan sonra![]()
Teşekkür ederiö, size de rastgelsinTebrikler çok güzel bir av olmuş devamı rast gelsin
Bu balık tutanın be Furkan.Beraber bereketli avlara diyelim.
Allah daha çok versin.
Takımları sağlam tutmakta fayda var sanırım, doğranmaya az kaldı.![]()
Arif dostum çok teşekkür ederim.Beyler super av olmus . Balik avinin hakkini veriyorsunuz herturlusunun en guzelini yapiyorsunuz tebrik ederim .devami rastgelsin
Ali hocam öncelikle tebriğiniz için teşekkür ederim.Tebrik ediyorum görüntüleri kaydetmeniz ayrı bir renk katmış avınıza ve ölümsüzleştirmiş. Merak ettiğim bir kaç soru var, bende shore jig ile yavaş yavaş haşır neşir oluyorum makine aldım yalnız kamış olayını bir türlü bağlayamadım. Daiwa jig Caster 10-60 96M sizce işimi görür mü çevrenizde kullanan var mı? Muadil bir kamış önerebilir misiniz hem at çek hem shore jig için kullanabileceğim bir kamış arıyorum. Xzoga Genbu Shitenno GB-S 100H2 bu kamışı da inceledim fakat atar olarak sadece max 150gr denilmiş deneme şansınız oldu mu acaba bu kamışı yada çevrenizden kullanan varsa ve bir kıyaslama yapabilirseniz benim için mutlu olurum.
Hep Rastgelsin...
Av şahane olmuş.Tebrik ederim.Ama güzelim Seek and Destroy'u da mahvetmiş remixleri yapanlarCevat Ergin abiye özel tesekkürlerimi de ayrica sunuyorum,,
Teşekkürlerbudur.tebrikler
Eyvallah CihanKeyifle izledim valla. Tüm ekibi kutlarım Ahmet. Elinize sağlık
Eşref bey çok teşekkür ederiz . Beğenmenize sevindimAhmet bey;
Ekip süper,ekipman süper,balıklar süper.
Kutlarım niceleri rastgelsin.
Teşekkürler Eray Bey,Av şahane olmuş.Tebrik ederim.Ama güzelim Seek and Destroy'u da mahvetmiş remixleri yapanlarEee ben biraz gelenekselciyimdir
Bu arada Cevat Ergin dediğiniz beyefendi Ergin Balıkçılığın sahibi olan kişi mi?Şayet oysa lütfen çok çok sevgi ve hürmetlerimi iletiniz.Bahadır Çapar'ın zamanında oluşturduğu forumda uzun süre birlikteydik.Ekipmanlarımdan bir çoğunu kendisi özenle seçip bana yollamıştı.Hem ticari hem de muhabbet ahbaplığımız vardı.
Teşekkürler Fecri abi, görüntüleri beğenmen bizi mutlu ettiAhmet, harika bir kayıtla meranızda avınıza misafir oldum teşekkürler.
Tüm ekibi tebrik ederim, bereketli olsun.