Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

trabzon

tamer61

Yeni Üye
Adı
tamer yiğit
selam arkdaşlar uzun suredır turkıyede avlanmıyordum ısım dolayısıyla hep acıkdenızlerde avlandım. trabzon rıze tarafından balıkcı arkadaşlarla tanışmk ıstıyorum

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
slm tamer ben fındıklıda yım orada rize kaptan paşada bir arkaaş daha var bizim siteden kendisi de denizcilik okuyor yakında tanışırsınız

tamer61

Yeni Üye
Adı
tamer yiğit
tanışırız balıkcı balıkcının can dostudur. bu arlarda ofun etraflarında kefal surusu var dıye bılgı aldım. kafa dengı bır arkdaşla guzel bır kefal avı yapmak ıstıyorum. bu konuda goruşmek ısteyenler adresımden bana ulaşsın.

tamer-y-@

bedri

Aktif Üye
Adı
Bedri Haymana
Tamer kardeşim hoş geldin,güzel ülkemizin üç yanı denizlerle çevrili,Trabzon-Rize dışındaki balık severlerle tanışmanı bu güzel arkadaşların paylaşımlarına ortak olmanı bekliyorum.selamlar.

tamer61

Yeni Üye
Adı
tamer yiğit
selam bedrı abı katılıyorum son derecede sana. butun balıkcıları abım kardeşım gıbı gorurum. oncelıkle senle tanışalım abı adım tamer 22 yaşında trabzonluyum. kafa dengı adam bulunca 7 gun 24 saat balık avlamaktan bıkmam :)

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
selam bedrı abı katılıyorum son derecede sana. butun balıkcıları abım kardeşım gıbı gorurum. oncelıkle senle tanışalım abı adım tamer 22 yaşında trabzonluyum. kafa dengı adam bulunca 7 gun 24 saat balık avlamaktan bıkmam :)
ben rizedeyim meraları yavaş yavaş öğreniyorum denzicilik okuyorum daha çözemedim karadeniz balığını..

tamer61

Yeni Üye
Adı
tamer yiğit
karadenızı cozmek cok zor ne zaman ne vuracagı bellı degıl bende ofluyum 6 aylık denızcıyım elektrık zabıtı.

tamer61

Yeni Üye
Adı
tamer yiğit
HADI HAYIRLISI KAPTANIM BENDE ELEKTRIK ZABITIYIM ZAMANINDA AKIL EDMEDIK GUVERTE OKUMAYI MESLEK LISESIND ELEKTRIK OKUDUK ATILDIK GEMIYE :)