Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TRAKYA BÖLGESİNDE YAYIN AVLAKLARI ?

asusas

Üye
Adı
asus
arkadaşlar trakya bölgesinin 5-6 göl ve barajlarını gezdim .ama yayın balığına rastlayamadım .trakyada yayın balığının bulunduğu yerler hakkında bilgi sahibi olan varmı?

onuriscan

Yeni Üye
Adı
onur işcan
Çorluda oturuyorum, ben denemedim ama burdaki arkadaşlarım Sarılar barajı ve Türkmenli göletlerinde tuttuklarını söylüyolardı. Bu arada size bişey danışmak istiyorum alabalık için sizin oraları önerdiler bahçeköy civarı..sizin tavsiye edebilceğiniz yerler varmıdır ?

asusas

Üye
Adı
asus
bu bölgelerde Akgöl, Kazandere, Pabuç, Velika dereleri alabalık var fakat bu derelerde avlanmak tamamen yasak olan yerlerdir. :)

onuriscan

Yeni Üye
Adı
onur işcan
Daha önce alabalık avı yapmadım kısmetse nisan ayında ilk denememi yapıcam şimdiden arayışlara başladım heralde ıstıranca ormanlarında kaybolucaz alabalık peşinde:)

asusas

Üye
Adı
asus
kırklareli bölgesinde Sazan Kadife Yayın Tatlısu kefali 15 Mart-15 Haziran arası yasak olan zamandır.turna 15 Aralık-31 Mart arası yasak.levrek 15 Mart - 30 Nisan arası yasak üzgünüm ama 1 nisandan sonra sadece bu bölgede sadece turna avı serbest :)

onuriscan

Yeni Üye
Adı
onur işcan
Hayallerimizi biraz erteliycez desenize :) Nisanda aksicim barajında turna avıyla açıcaz o zaman sezonu

yukselaytac

Yeni Üye
Adı
aytac yuksel
alabalık avı ustalık isteyen bır avdır bunun için avına yenı çıkıcak arkadaşları yanlarında tecrubeli birisi olmadan çıkmalarını pek tavsıye etmem

asusas

Üye
Adı
asus
evet onur aksicim barajında güzel turna avları yaptım.
dere ile barajın birleştiği yerlerde güzel balıklar çıkıyor :)

onuriscan

Yeni Üye
Adı
onur işcan
Aytaç kardeşim alabalık ustalık isteyen bi av ise senide alırız yanımıza olur mu:)

asusas

Üye
Adı
asus
alabalık avı ustalık isteyen bır avdır bunun için avına yenı çıkıcak arkadaşları yanlarında tecrubeli birisi olmadan çıkmalarını pek tavsıye etmem
evet katılıyorum en önemlisi bölgeyi bilen bir arkadaşla çıkmayı tavsiye edierim .yoksa kaç gün sürer bilmiyorum ama kendinizi kaptırdığınız zaman orman içinde nereden çıkarsınız bilemem :) böyle orman içindeki derelerde avlanan arkadaşlar bulundurabilirse GPRS cihazı şiddetle tavsiye :)