Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

trakyadan merhaba arkadaşlar

ugrcnd

Yeni Üye
Adı
uğurcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çocukluğumdan beri istediğim( balık tutmak )işini araştırmalar dahilinde bir sistem kurarak başladım. Manevi desteklerinizi bekliyorum.
Kamış- okuma fuelspin 10-44gr
makine- okuma revenger rv40 spin
misina- effe force rainbow 150mt 0.20mm
sahtelerim ise
saj jig shore gun 12gr
pandora squıd master glow 10cm zoka
caperlan saxton 110sp
caperlan silikon sahte balık 5gr 5 cm(kurşun ile atıcam)ucuzdu aldım
birde 3lü çapari aldım.jig önüne bağlarım diye.

spin üzerine yoğunlaştım.pahalı alet edevatlar almadım. Birşey olursa heves kırmasın. Bunlarla ustalaşayım sonra fujin falan yükselirim.
varmı tavsiyeleriniz ?

Hayalimdeki ilk av PALAMUT yavru orkinosa benziyor ondan

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldin Uğurcan , takımın ile yemler biraz uyumsuz olmuş misinan da ağır yemler atmak için ince dikkat et atarken kopabilir.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Uğurcan

cancebeci

Daimi Üye
Adı
Can Cebeci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çocukluğumdan beri istediğim( balık tutmak )işini araştırmalar dahilinde bir sistem kurarak başladım. Manevi desteklerinizi bekliyorum.
Kamış- okuma fuelspin 10-44gr
makine- okuma revenger rv40 spin
misina- effe force rainbow 150mt 0.20mm
sahtelerim ise
saj jig shore gun 12gr
pandora squıd master glow 10cm zoka
caperlan saxton 110sp
caperlan silikon sahte balık 5gr 5 cm(kurşun ile atıcam)ucuzdu aldım
birde 3lü çapari aldım.jig önüne bağlarım diye.

spin üzerine yoğunlaştım.pahalı alet edevatlar almadım. Birşey olursa heves kırmasın. Bunlarla ustalaşayım sonra fujin falan yükselirim.
varmı tavsiyeleriniz ?

Hayalimdeki ilk av PALAMUT yavru orkinosa benziyor ondan
Hoşgeldiniz 🙋

ugrcnd

Yeni Üye
Adı
uğurcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldin Uğurcan , takımın ile yemler biraz uyumsuz olmuş misinan da ağır yemler atmak için ince dikkat et atarken kopabilir.
örgü değil.8 kg çekeri var deniyor.5 kg çeksin.
ilk fırsatta bir 4x örgü misina alacağım efendim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

ugrcnd

Yeni Üye
Adı
uğurcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
abilerim ablalarım kardeşlerim. Bu hafta sonu Yenice tarafında bir iskeleye gittim. Başka balıkçılarda vardı. İlk kez oltama bir sahte takıp attım. İyide attım. Biraz alıştırmadan sonra şu sahteyi taktım. https://cdn.dsmcdn.com/ty1163/produ...6f-166a-3f58-acde-a2be464286b6/1_org_zoom.jpg

bir iki at çek sonrasında 3 metre önümde serçe parmak kadar balıklar geçti. Sonrasında 25 30 cm lik balıklar. Benim sahtem gelince kaçıştılar. Bende daha ufak bir jig takıp denedim. Sahile çapraz atıp çektim. Kaçmadılar ama oralıda olmadılar.
taktığım jig https://cdn03.ciceksepeti.com/cicek...892307-1-b17a96ef9f6145be8dac4b2c90a53aba.jpg

bu jig ede gelmediler yanımdaki insanlar yemli av yaptılar onlarda da bir vuruş yok.

yeni silikon yemler aldım.jigheat ile kullanacağım limon kırmızı kafalı uv falan bunlar ilede deneyeceğim.
birşeyi yanlış yapmış olabilirmiyim. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli teşekkürler.