Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederim Yalçın,beğenmene sevindim.Daha iyileri sizlere rasgelir inşallahMaaşallah Allah nazardan saklasın. Normalde balıkçı tezgahlarında bile bukadarları zor görülür.
Güzel yorumun teşekkürler Ersin.Erdal Abi, ne yaptın sen yahuBunlar balık değil tam bir azman
Nerde beslenmiş bu böyle, hormonlu filan mı
Tebrik ederim abi, ellerine emeklerine sağlık. Harika balıklar almışsın. En kötü avın böyle olsun![]()
Teşekkür ederim Şeref abi.Bu avım hakikaten anılarımda hatırı sayılır bir yer edecek.Oldukça verimli ve keyifli bir avdı.Aslında bonuslarda boldu.Resimdeki mavi poşetin içinde küçük çupralar,mırmırlar,karagözler ve birtanede eşkineden oluşan süpriz paketi vardı.Daha güzel avlarda görüşmek üzre.Tebrikler Erdal
Gerçekten de başlğı hakedecek boy çipuralar.
Bir de bonus var galiba orda..![]()
Teşekkürler Cem bey.Dediğiniz gibi benim tahminlerimide aşan bir av oldu.İnşallah bu avın devamıda ola cak.Daha iyi avların kısmetiniz olması dileklerimle rasgeleHarika çupralar son zamanlarda bu kadar büyüğünü hiç görmemiştim tebrik ederim![]()
İçten yorumunuz için teşekkür ederim Ozan bey,beğenmenize sevindim.Daha iyi avlar hepimize rasgelir inşallahTüm kalbimle kutluyorum. Çok süper balıklar avlamışsın. Yerinde olmak isterdim. Rasgele
Teşekkür ederim Cevat abi.Oldukça keyifli bir av günü oldu ve inşallah bu avın devamıda olacak.Daha iyileri sizlere rasgelir inşallah.Tebrikler Erdal, çupralar gerçekten harika, devamı dileği ile sevgiler, selamlar![]()