Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TROFE KUZULAR (vertical jigging) 15 Ocak 2010

vatos70

Aktif Üye
Adı
OKTAY ARIKAN
maaşallah , Allah nazardan saklasın :)

SaLih

Yeni Üye
Adı
SaLih
Tebrikler Akın kaptan.
Müthiş bir av.Ellerine sağlık.

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Değerli Akın Kaptan,

Bütün av raporlarınızı büyük keyifle okudum. Aslında benimde hep yapmak istediğim bir balıkçılık türüdür deniz oltacılığı, Yıllarca rutin olarak ülkemizin 21 ilini gezdim , arabamdan zıpkın malzemelerim hiç eksik olmadı, her fırsatta denize attım kendimi.

Bu zaman zarfı içerisinde zıpkın avcılığı her zaman oltacılığı aştı bende. Sonra işten ayrılıp Balıkesir'in ilçesi olan memleketim Bigadiç'e yerleştim.En yakın deniz 150 km. Dolayısıyla eskisi kadar sıklıkla denize gidemiyorum. Yılda bir kaç kez zıpkın avı için anca zaman ayırabiliyorum denize. Memkeletim akarsu ve baraj gölleri açısından oldukça zengin işte bu yüzden çocukluğumuzun , gençliğimizin sevdası tatlı oltacılığına dönüş yaptım.

Sizin paylaşımlarınızın hemen hepsini okudum ve çok beğendim. Eğer şartlar değişir yine denize yakın bir yerlerde olursam mutlaka olta balıkçılığı yapacağım ve sizin paylaşımlarınızın benim için o zaman çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

Bereketiniz eksik olmasın , rasgele!
Sizin gibi bir sevdalıyı ancak deniz paklar. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

celiközden

Aktif Üye
Adı
Özden ÇELİK
tebrikler akın kaptan devamı daim olsun rasgele