Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trofe TRANÇA (12 Nisan)

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
1,915
Tepkime puanı
111
Puanları
48
Konum
Marmaris
Adı
Akın Kaptan
Gerçekten zor iştir trofe tutmak. Çok balık tutabilir veya nadide türleri yakalayabilirsiniz ama kendi türünün iri örneklerini tutmak zordur. Hele ki söz konusu balık mücadelesi dillere detan trança olunca en ufak bir hata, bayat misina, kötü atılmış düğüm, çok veya az sıkılmış kalama, yetersiz tasmalama ve mücadele esnasında en ufak bir boşluk sizi üzgün üzgün eve gönderebilir. Herşeyi doğru yapsanız bile misinanın balığın ezici dişlerine denk gelmesi filmin sonu olur. İri bir balık için az sıkılmış kaloma mükemmel bir fırsattır. Henüz yorulmamışken kalomayı sıkma imkanı vermez ve depara kalkıp misinanızı keskin mercanlara sürtebilir. Dipteki onca ufaklık arasında bir veya birkaç trofe vardır. Trofeler az ve zor bulunur canlı kalamara şüphe ile sokulurken ufaklıklar düşünmeden saldırırlar. Mükemmel canlı yeminizin paralanması an meselesidir. Gururlu ve yaşlı trofeler atıklarla ilgilenmeyip curcunayı uzaktan izlerler. Livarınızda ne kadar yem olursa olsun aşağı gönderdiğiniz her canlı yem, önce gözü dönmüş ufaklıkların hışmına uğrar. Paragatları patlatıp iğnelerini hızma yapan, ağların altını üstüne getiren, yaşlı, kurnaz ve tecrübeli bir trofe curcunanın tehlikeli olduğunu bilir. Gerçekten zor iştir trofe tutmak. Onu denk getirmek, ikna etmek ve ilk tasmalamadan kepçeleyene kadar mücadelenin hakkını vermek. Hepinize gönlünüzün trofelerinin rastgelmesini dilerim.









 
Moderatör tarafında düzenlendi:

SUNAY GÜNGÖR

Aktif Üye
Katılım
1 May 2010
Mesajlar
356
Tepkime puanı
157
Puanları
43
Yaş
47
Konum
Tekirdağ
Adı
SUNAY GÜNGÖR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maşallahı var balığın, tebrik ederim Akın Kaptan, rast gelsin...
 

müthişaman

Daimi Üye
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
2,144
Tepkime puanı
332
Puanları
83
Konum
İstanbul
Adı
Emre
Bu mükemmel trofe için gönülden tebrik ediyorum.
Harika bir balık.
 

emreersoz

Aktif Üye
Katılım
26 Şub 2013
Mesajlar
217
Tepkime puanı
104
Puanları
43
Konum
istanbul
Adı
Emre Ersöz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
çok yakışıklı bir balık..mükemmel.ellerinize ve emeğinize sağlık.
 

sunny1403

Daimi Üye
Katılım
7 Kas 2012
Mesajlar
1,021
Tepkime puanı
274
Puanları
83
Yaş
55
Konum
MERSİN
Adı
Tahir
Tebrikler Kaptan.Ellerine sağlık.Devamını dilerim.
 
Katılım
20 Kas 2012
Mesajlar
31
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
48
Mükemmel..'' İri bir balık için az sıkılmış kaloma mükemmel bir fırsattır '' bu cümlenizde bahsettiğiniz fırsat avcı içinmi balık içinmi iyi bir fırsat ?
 

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
4,003
Tepkime puanı
816
Puanları
113
Yaş
56
Konum
İstanbul-Pendik
Adı
Mustafa
Akın tebrik ederim,Harika bir trofe daha.