Balık için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Balık için
Şimdiden rastgelsin.Akın Kaptan tebrikler Tranca sevdiğim avlar arasında,tebrikler.gayette iriymiş.Allah nasip ederse bu sene yine Datça karşısında adalarda dağların denize dik inen kayaların yuvalarında açıklarda kıyıda avlanacağım.sabırsızlıkla bekliyorum yazı.sana yine rastgele.
Akın abi tebrikler büyük trofoler alıyosunuz Maşallah trofolerinizin devamı dileğiyle rasgele kaptan...
Tebrikler Akın,
Çok güzel ve ender bir balık yakalamışsın.
Her zaman rastgelsin
Müthiş bir av, tebrikler Akın Kaptan!
Sağolun. Dahası gelir inşallah.Tebrikler, avcı olmanın ne kadar ehemmiyet gerektiren bir iş olduğunu çok güzel özetlemişsiniz. Bravo diyorum.
Evet. Kayğın ilk trofesi. Boyunda büyük işlere kalkıştı.Yeni tekne ile ilk trofe galiba abi, Devamıda gelir inşallah![]()
Aynen öyle. Denizin yakınında olmama rağmen en güzel sezonları kaçırdığım olmuştur.Para olur zaman olmaz,zaman olur para olmaz,ikisi de olur balık olmaz!
Neyseki bizim hayallerimizi sen yaşıyorsun.
Tebrikler,afiyet olsun.
Resimler bende görünüyor. Umarım genel bir sorun yoktur.akın abi
kaptanım harika balık için tebrik ederim resimler görülmese de o kadar tebrik boşa değildir herhalde![]()
Tebrikler Akın kaptan,gerçekten harika bir balık,her zaman rast gelsin.
Teşekkürler.Çağların arkadaşınız sanırım bu cumartesi fotolarınızı göstermişti.elinize emeğinize sağlık.rastgele
Teşekkürler. Size de selamlar. Körfezden güzel haberler geliyor. Umarım birgün tertemiz olup balıkla dolar."Onu denk getirmek, ikna etmek ve ilk tasmalamadan kepçeleyene kadar mücadelenin hakkını vermek..."Süper bir anlatım.Tek kelimeyle BRAVO.
Gri'nin hakim olduğu Gölcük'ten,mükemmel ötesi mavinin hakim olduğu Marmaris'e selamlar...