Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trolle avcılık yasaklansın

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hassasiyetiniz için teşekkürler. Bu kampanya ve biirçok kampanyayı beraber imzaladım sizin sayenizde. Tekrar teşekkür ediyorum.

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben önceden imzalamıştım bunu ama maalesef işin çözülebileceğine olan inancım sıfır..
Çünkü şu anda da en büyük sorun kaçak yapılan trol.. Bunu bile engelleseler iyi bir şey olacak ama nerdeeeeee..
Bu durumda komple yasaklansa da şimdiki yasağa uymayan yine uymaz.. :(
Benimde çok umudum yoktu taki 3 gün öncesine kadar @agartan. Burhaniye'de yaşıyorum ve 1 hafta önce limanda avlanırken sahil güvenlik botunu gördüm. Daha önce hiç görmemiştim veya rastlamamıştım. Sürekli çay içmeye gittiğim bir yerde sohbet arasında balıkçılardan biri, sahil güvenliğin kaçak avlanan irili/ufaklı balıkçılara yüklü miktarda para cezası kestiğini anlattı."yahu sürekli çıkan teknekler nerede acaba" diye ben de sürekli düşünüyordum. Meğersem nedeni buymuş. Kıyılara ağ serenlerden eser kalmadı diyebilirim. Umarım devamı gelir. Ufakta olsa geleceğe karşı umudum arttı. Darısı tüm kıyı kesimlerinin başına diyorum.

Yine de optimist yaklaşarak vatandaşlık görevimizi yapalım, imzamızı atalım.