Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tubular uç lrf kamışı

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Elimdeki tüm lrf kamışları solid oldugundan tubular uçlu bir lrf kamışı denemek istiyorum elinizde temiz tubular lrf kamısı varsa yazabilirsiniz tamirli, çizik, atarı üzerinde kullanılmış bir kamış almayacağım. Bir de 1-12, 2-12, 3-15 gibi atarlarla ilgilenmiyorum 1,5-2 gramla calisacak kadar hassas olması gerek.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sıfır olarak aldım bulundu diyelim.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Görkem
Hayırlı olsun,

ne aldın merak ettim ;)

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkür ederim abi major craft new crostage crx-t732aji aldım sizin eski kamıştan olsa gerek🙂

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
;)
Güzeldir,
keyif verir
Hayırlı olsun sevindim

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Eeeeee Görkem,

deneyimler nasıl,
Umarım memnunsundur tubulardan

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi daha önce kullandığım kamışlar 205-210 cm civarı olduğu için boyu bana biraz uzun geldi ama alışacağız 2-3 kez ava gittim ama mevsimden dolayı maalesef vuruş bile alamadım boğaz tarafına ve uzaklaklara gitmeye cok niyetlendim ama trafik olsun park sorunu olsun gözüm kesmedi beylikdüzünden gitmeye🙂 1,3 gramlardan sonra hissiyatı ciddi ciddi iyi, solid kamısta ipin gergin olduğu anlar vardır ya tubular uçta sanki ip hep gergin silikona verilen her hareket tık tık bilekte hissediliyor bu durum çok hoşuma gitti. Nisana doğru biraz balık tutmaya başlayınca balıktaki hissiyatını ve durumunu da değerlendiririm insallah. Şu an henüz iki yabancı gibiyiz her ne kadar ilanlara koymuş olsam da jackson benim için bir başka.