Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türk İşi Balık Avı ( gülmek garanti )

sokrates

Aktif Üye
Adı
Murat Can
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bunların insanlıkla alakası olamaz..!!!!

says

Aktif Üye
Adı
Erdoğan SAY
Balık tutmayı bilmeyenlerin veya yeni tutmaya başlıyanların yada balığı sadece bir yiyecek olarak gören insanların hoşuna gidebilecek bir yöntem .

Adı
Adınızı Soyadınız
Hamdi abi babamla birlikte izlerken şok içinde kaldık.Adamların yaptıkları abuk sabuk davranışlara gülermisin yoksa o balıklara çektirilen eziyete üzülürmüsün...İBretlik bi paylaşım olduğunu düşündüm...

says

Aktif Üye
Adı
Erdoğan SAY
Hamdi abi babamla birlikte izlerken şok içinde kaldık.Adamların yaptıkları abuk sabuk davranışlara gülermisin yoksa o balıklara çektirilen eziyete üzülürmüsün...İBretlik bi paylaşım olduğunu düşündüm...
Uluç kardşim konudaki ilk yorumunda "Gerçektende muhteşem bir teknik.İzleyin pişman olmıycaksınız..." demişsin burada böyle diyorsun ? bn anlam veremedim

SaRsLaN

Üye
Adı
Sertaç Arslan
Ben cocukken daha farklı yöntemlerlede balık tuttum çünki öyle görmüştüm ve öyle tutulabileceğini biliyordum ırmaklarda taş üstüne büyük kaya atıyorduk altındaki balıklar su üstüne çıkıyordu. Biliyorum çok kötü ha dinamit ha yaptığımız olay. Ama o zamanlar ilk okula gidiyordum. Oltaya alıştıktan sonra çevrem bana nelerin doğru olduğunu gösterdi. Bilinçlenmek önemli.

Burda ise ben çok abartılacak bişey göremedim açıkcası acaba atladığım bişey mi var? Bana sorsan bunu yapmam ama yapanada nie yaptın demem. Küçük balığı yavruları veya yuvaları bozmuyorsa.

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fikret Kızılok "Why high one why" ı bunlar için yapmıştı...:rolleyes: