Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turkiyede kiyidan alabalik nerede avlanir

comboyluk

Yeni Üye
Adı
osman eryigit
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoşgeldiniz. Kayseri Yamula barajında 3,5kg Bahçecik barajında 2kg, Sivas Suşehri Çamlıgöze barajında 3kg, Şanlıurfa Birecik'de Fırat nehrinde 2,5kg gelen alabalık yakalamışlığım var. Fırat nehrinde çok daha irilerinin çıktığını da biliyorum. Ayrıca atçek denemelerinizde süpriz büyüklükte Şabut balığı yakalama ihtimaliniz de var Fırat ve Dicle nehirlerinde.
Bilgi icin cok tesekkur ederim ilk firsatta gidicem Kayseriye yakinligindan dolayi super benim icin 3 saat mesafe de insallah yaza bol bol deneriz cesitli bölgelerde ..

comboyluk

Yeni Üye
Adı
osman eryigit
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoşgeldiniz. Kayseri Yamula barajında 3,5kg Bahçecik barajında 2kg, Sivas Suşehri Çamlıgöze barajında 3kg, Şanlıurfa Birecik'de Fırat nehrinde 2,5kg gelen alabalık yakalamışlığım var. Fırat nehrinde çok daha irilerinin çıktığını da biliyorum. Ayrıca atçek denemelerinizde süpriz büyüklükte Şabut balığı yakalama ihtimaliniz de var Fırat ve Dicle nehirlerinde.
Bilgi icin cok tesekkur ederim ilk firsatta gidicem Kayseriye yakinligindan dolayi super benim icin 3 saat mesafe de insallah yaza bol bol deneriz cesitli bölgelerde ..

Fisher81

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
slm arkadaslar
Yurtdisinda yasadigim icin Turkiyede balikcilik hic yapmadim ama artik izin zamani uzun uzun Turkiyede kalacagim ve en buyuk zevkim olan balikciligi ulkemdede yapmak istiyorum ama nerde tutulur nasil olur bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim.Ankarada yasiyorum her yere gidebilirim ..
Özellikle alabalik avlamak istiyorum kiyidan ve genelde istedigim 1-2 kilodan daha buyuk olan turler benekli alabalik, gökkusagi alabaligi, kirmizi benekli alabalik nerelerde bulunur bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
saygilar ..!
Hoşgeldiniz

Size biraz uzak ama 500 km+ yol yaparım derseniz güzel bir gökkuşağı alabalık yeri söyleyebilirim :)
Sivas'ın Giresun sınırına yakın yerde Çamlıgöze barajı var. Ben Nisan başı gibi gitmiştim, aşağıdaki videodaki somonu kaçırdık kalamayı kapalı unutunca misina koptu. Oradakilerle konuştuğumuza göre çok iri, 8-10 kiloya kadar balık olduğu söylendi bize. Ve bu hafta daha verimli olduğu bilgisini aldım. İster mepslerle at çek, isterse şamandıralı yemli takımla bekleme yaparak avlanabiliyorsunuz.

comboyluk

Yeni Üye
Adı
osman eryigit
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoşgeldiniz

Size biraz uzak ama 500 km+ yol yaparım derseniz güzel bir gökkuşağı alabalık yeri söyleyebilirim :)
Sivas'ın Giresun sınırına yakın yerde Çamlıgöze barajı var. Ben Nisan başı gibi gitmiştim, aşağıdaki videodaki somonu kaçırdık kalamayı kapalı unutunca misina koptu. Oradakilerle konuştuğumuza göre çok iri, 8-10 kiloya kadar balık olduğu söylendi bize. Ve bu hafta daha verimli olduğu bilgisini aldım. İster mepslerle at çek, isterse şamandıralı yemli takımla bekleme yaparak avlanabiliyorsunuz.

Cok tesekkur ederim bilgi icin 1 ayim kaldi insallah 1 ay sonra dediginiz yerlere gidicem ve insallah yakalarsam bir seyler burada paylasicam

cazcıh

Üye
Adı
talip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
doğu karadeniz'de kilo üstü alabalık çok zor. her yıl giderim, ufak tefek kırmızı benekli çıkar çoklukla. çünkü çok avlanan var. iç taraflara doğru, insanlardan uzak akan dereleri ve barajları deneyin.

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tokat Almus Yeşilırmak nehrinden yakalamıştık bu alaları, ama 10 yıldan fazla oldu şuan balık durumu nedir bilemiyorum.

rrtt9y.jpg

23lhwt3.jpg

2q1w00n.jpg

comboyluk

Yeni Üye
Adı
osman eryigit
Kan Grubu
O Rh Pozitif
doğu karadeniz'de kilo üstü alabalık çok zor. her yıl giderim, ufak tefek kırmızı benekli çıkar çoklukla. çünkü çok avlanan var. iç taraflara doğru, insanlardan uzak akan dereleri ve barajları deneyin.
Tesekkurler bilgi icin yukarida arkaslardan bir tanesi yazmisdi Firat nehrini deniycem yol boyu tenha yerleri belirleyip arkadasla beraber 3-5 gun balik avina cikicaz insallah hem gezmek görmek hemde avlanmak amacli