Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turna Balığı Avı

beyhan

Aktif Üye
Adı
beyhan karaca
aman olmasın bu arada kayık motoru çalıştırabiliyoruz dimi kayığı alıcaz ben kullanamam yiyecek napıcaz bir ara telefonlaşalım

Murat Çoşkun

Aktif Üye
Adı
murat
güzel bir konuya değindin masa sandalye benden kayık muhtardan söz aldık sadece mazot alıcam kullanırsak cözeriz nerede nasıl buluşalım biz kapalı münübüsle gelicez büyük hepimizi alır yemek onu bilmiyorum ben karamandayım seni nerden alalım
ben ertuğrul kentteyim.sizi izmir yolu üzerinde,ürünlü üst gecidinde sizi beklerim.
yemek konusuna gelince,herkez kendi kumanyasını getirsin dersek, karışıklık ve sorun olur.
kaç kişi katılacaksa hesaplanıp,ona göre mağzeme almamız gerek, yemek orada pişirilirse güzel olur. çok özel yemeğe ihtiyaç yok.tavuk alıp pişirelim bence.

evet hiç bir aksiliğe uğramaz isek saat 6 da oradayız yağmur yağarsa napıcaz bunu da kararlaştıralım/ murat seni nereden alalım/
yağmur yağarsa arabada bekleriz, yağmurun durmasını.
ürünlü üst gecidinde beklerim sizi.

aman olmasın bu arada kayık motoru çalıştırabiliyoruz dimi kayığı alıcaz ben kullanamam yiyecek napıcaz bir ara telefonlaşalım
kayık kullanmışlığım var,sorun olmaz.

beyhan

Aktif Üye
Adı
beyhan karaca
tamam yarın arayın beni konuşalım