Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

tutamayanlar kulübü

kekadam

Aktif Üye
Güncel av raporlarımızı giriyorum :
0 balık.

eşgel, ketendere, trilye, kumyaka, mudanya, gemlik, fıstıklı ve narlı da denenen çeşitli akşam suyu gündüz suyu, çay suyu kıl suyu yün suyunda yapılan sayısız atıştan geriye, sahteme takılan bir büyük ''kara solucanı'' evet evet kara solucanı oldu. artı bir de yekadam'ın ima sasukesini kopartıp kaybettim.

bunun yanında horozbina benim terk ettiğim teirdağ sularında levrekleri çekmeye başladı. eminim ben başka yere gitsem o bursaya gelse açılışı 6kg ile yapar.

olmadı çinekop sarıkanat' a açılalım dedik. gece basında ceşitli arkadaşlardan aldığımız '' dün gece 50 parça tuttum'' gibi gelen bilgiler üzerine gaza geldik. lakin hüsran. fotoğraf çekemiyoruz çünkü çekebileceğimiz bir şey yok.

tanıdık hoca var mı okutup üfleticez? önerileri alayım

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
KULÜBE ÜYE OLMAK ÜÇRETLİMİ :) BENDE ÜYE OLMAK İSTİYORUM

Umay

Üye
Merhaba, 1 aylık acemi balıkçıyım. Yaprak, istavrit, kaya balığı ve çırçır dışında bir şey henüz tutamadım. Yakınımda avlanan herkes tutuyor elbette :/ Belki meradan kaynaklanıyordur malum Büyükçekmece sahilin durumu... Oltamı yapıyorum çeşit çeşit yem alıyorum ama tık yok. Sanırım biraz şans gerek...

kekadam

Aktif Üye
arkadaşlar kulübümüzün ilk kuralı burda konuşulan burda kalır; eşnize dostunuza anlatmayın.biz anlattık siz anlatmayın :) dönüşte 1kg balık alın öyle gidin eve yoksa nerde görseler dalga geçiliyorlar.

yekadam

Aktif Üye
Adı
Mert
Merhaba, 1 aylık acemi balıkçıyım. Yaprak, istavrit, kaya balığı ve çırçır dışında bir şey henüz tutamadım. Yakınımda avlanan herkes tutuyor elbette :/ Belki meradan kaynaklanıyordur malum Büyükçekmece sahilin durumu... Oltamı yapıyorum çeşit çeşit yem alıyorum ama tık yok. Sanırım biraz şans gerek...
arkadasım sen yanlış yerde yazıyorsun sen bu saydıklarını tutyorsan balıkcı olmussun :D bizim sana imrenerek bakmamız lazım suan :D biz bu saydıklarını bile tutamadık :)

Umay

Üye
@yekadam burnumun dibinde zarganalar, kalkanlar, mırmırlar, levrekler, çinekoplar alınıyorken benim aldıklarım ne ki :) ayrıca 1 haftadan fazladır bu minikler de gelmiyor oltaya.